Sunday, February 13, 2011

puteri salju


tetiba nk wat citer salju2 pepagi ari ni kan..
Sejuk plak rasa pepagi ari..membayangkan embun pagi membasahi bumi..ada ke embun dah nk kol 8 nih.hehehe

pepagi ahad nih, dan seharian tanpa xtvt,urmmmm...
Harus lah merancang apa nk wat kannnnn...

Xkan nk layan hantu kak limah jek..boring la haiissshhhh...

Smlm kn aku p beli durian kt kg.melayu subang...sekelo rm10..,mahai x?
Bkn apa,terbau jiran layan durian,teringin gak nk makan.hehe...
Beli la dlm 6kelo...dpt 5 bijik tp buah dia kecik2..
Ssh gak xder musim ni kan..

ok stop cite pasal durian...
Tetiba ari ni rasa nk ajak en.ikram p jalan2 window shopping sambil bwk powut boyot ni kt jln tar...
percaya ke kt aku ni nk window shopping jek?kompem sangkut gak seketol 2 barang nnti.hehehe..
Korang nk layan apa ari nih?

9 budak comey:

A.s.t.i.n.a said...

tengk cete Di Sini Ada Hantu... di pawagam berhampiran..

Anisa Hang Tuah said...

cite hantu kak limah..tgok banyak kali pun tak bosan
hehe

PUANSTOBERI said...

Btui kata Anisa kat atas tu. cite kak limah tu duk ulang pun still bley gelak esp part Johan dlm jamban tu. miahahahah.

Ari ni Reen plan masak je kat umah. hihi. Xtvt seminggu skali katanya. hihihi

mE said...

kg melayu subang ET duk mana ek?

miezaniera said...

kt kg kite tgh musim durian skrg ni..jom la p kg kalo nk durian murah hehe mmg puas makan smpi nk muntah hehe

mekchu said...

ehh.. kat mana skang ni tgh musim durian erk? nak makan durian kat kebun.. best nyeee.....

azzey said...

Lepak kat umah je nganfamily hr ni...:)

eT said...

astina:
xmo la tgk cite antu...huhu

anisa hang tuah:
hehe..tp cite tu mmg lawak..

puanstoberi:
kt umah pon byk keje benornyer kan...

eT said...

mE:
eT dok shah alam..
p sana beli buah jek..hehe

miezaniera:
pesal xbawak balik shah alam...huhu

mekchu:
ni org perak kata byk kt kg dia..huhu

azzey:
xper..lepak pon keje hape..hehe