Saturday, February 5, 2011

Monyet ni Buat Aku STresS


keboringan melanda...
aku telah mengganggu gugat kesejahteraan kehidupan mira damira..hehe

terlihat monyer yg ngah melekat kt cpu pc dia tuh..
aku pon ngan sopan santun mintak ngan mira nk tengok...

terpikat kejap ngan kechumelan monyet tuh...
kata mira..monyet tu ubat stress dia...
kalo dia rasa dia stress n bengong...dia akan tengok monyet tuh...
katanyer monyet tu lg bengong dari dia...so, ilang la stress dia...

aku pon cam best jek main ngan monyet tu kan...
lantas mengkidnap monyet pink tu dari mira...
biar mira stress seharian..muahaha

meh nengok monyet chumel itu...

monyer berpeluk tubuh...hehe

melekat kat cpu...
ala2 FM pon ada ni ha...best jek nengok monyer tergantung tuh...

pesanan wat tuan monyet...
xder ganti monyet ni kalu...
aku ikat dia sampai sudah...huhuhu


10 budak comey:

A.s.t.i.n.a said...

hok alohh comey ... memang pengubat lara nestapa lerr..

army4war said...

aku stress monyet aku kne colek... monyet tu muka bangang la.. ko tak rasa ke muka dia sangat bangang.. kakakaka

miezaniera said...

huh..selesai dh khatam sume entry et..korang ni mmg tkdekeje,monyet pn leh jadi isu huhuhu

army4war said...

marah dia kak bye..marah dia.. huhu...

eT said...

Astina:
comey2..kilas2 tgn dia sampai ilang stress..

Mira:
bangang eh?tuan dia cane la gamaknyer yer.huhu.

Bai:
huahua..isu terkini tu bai. :p

army4war said...

tuan dia mesti la bijak n gojes.. lagi mau tanyee... ko tak leh nk kutuk lelebih tuan dia... pasal skangni ko tuan monyet tu untuk seketika... kakakakak

Mrs. Asida said...

comey gak ek monyet ni.. :)

Nana said...

et nanti kasi adress kat email
nanamrul@yahoo.com

~~@lyci@~~ said...

alala.. comeynya.. nk crk monyet jgk la.. senang bila stress hehe..

EiJa ZaQuaN said...

heheh..mmg cute pun monyet ni..