Saturday, February 12, 2011

Sape Nak Tengok Hantu Kak Limah Percuma???

sape blom tengok cite hantu kak limah ni angkat tangan...hehe
lai3...aku nk bg korang tengok free cite ni...mesti ada yg blom layan lagi cite nih...
act, aku dah tengok cite ni ngan ikram kt panggung ari tuh...
tp ikram exited nk tengok lg cite nih...pesen dia mmg suka layan cite yg sama byk2 kali...
aku sekali tengok jek...pastu dah boring...
kene tunggu lama cite tu xtengok baru layan plak...:p


korang...umah aku dah subscribe cite hantu kak limah balik rumah kt astro first...
satu2 cite dia bg tempoh 48jam kan...ni 1st time langgan nih..
mmg leh layan sampai muntah la cite tuh sampai 48 jam...hehehe

kasi layan sama si kecik...
bila bapak dia gelak...si kecik pon bantai gelak jugak...
ntah paham ke idak apa yg digelak tuh...huhu

cane la kalo bawak dak kecik masuk panggung eh...agak2 aman x nk nengok cite...hehe

ada yg nk mai umah aku nengok cite ni x??hehehe

13 budak comey:

karipapsayur said...

semalam tgk sikit aje kat kedai makan. mcm best tp takot tgk muka kak limah tuh. mmg antu ek?

Sedebuk aksesori wanita untuk yang bertuah. Mari masuk sini! Nak join pun mudah saje~

eT said...

hehe...layan jek...kak limah tu bukan antu...dia adalah..teettt...:p

azie ismail said...

astro first mmg best,tp kna rm15 kan???..nape x download jea......free je taw.........
http://malaymoviesfull.blogspot.com

Zefa NorAsmara said...

Et.. kak zefa nak dtg ni. Stand by buat air tau.. :-)

Ninie said...

smlm dato dollah announce yg dato vc ajak nengok citer nih kt DATC 16hb neh...jom gi nengok sana ramai2...free jek...

Gieyana said...

nak..nak..nk p umah tgk mlm nie leh?hahaha

~izan~ said...

hehe,tol tu Et,download aje ,pasang kat tv hehehe

eT said...

Hehe..ada yg dload tp nk tgk kt astro first jugak nk wat cane kn... :)

kalo la leh bawak anak dah lama join vc rabu nih :p

walaweh...nk mai umah yer..tetiba terlepak umah mertua dah nih.cane nih?hehe

azzey said...

Mmg best ASTRO FIRST nih...blh tgk sampai pengsan,...hu3...

Mrs. Asida said...

hehe aku pun langgan layan jam 1 pg ngan amir.. ketawa sampai nak pecah pewooot..

tak lama lg ada sambungan-nya.. best2

Yan said...

mula nak langgan gak.. sekali tgk dah kuar kat syok.org.. so dload jekla..

olekerana ade astrofirst ni.. cd2 cetak rompakpn dah kuar.. slalu lps sbulan dua..

aku la... said...

kalau pi umah ko tompang tengok ada caj ke et..kalau pree nak jugak bertangadang muahahahha

eT said...

azzey:
tu baru 48jam..hehe

mrs asida:
pesal tengok kol 1 pagi...huhu..xtido ker..

yan:
hehe...a'ah..yg free pon bersepah la nih...

aku la:
ko nk mai tgk aku suka sgt...tp dah abes la tempoh 48jam tu mas...ngeee