Saturday, February 26, 2011

Bukak Buku ASNB

Align Center2-3 ari lepas aku n the gang ada bukak buku asn...
dia ada bukak kaunter kt library sini...
kalo reg asn dgn bayaran minimum rm10 dan akan dapat jam or payung or keychain...

time kami p tu..pas reg hanya rezeki keychain jek...boleh la kan...
act..pemende asn nih??
apa function n kebaikan dia...
yg aku faham dia berbentuk pelaburan ala2 public mutual tuh...
proses jual beli pelaburan tu pon aku still study lagik...
b4 nih mmg teringin nk libatkan diri dalam dunia melabur2 nih...
tp disebabkan ilmu pasal bab2 melabur nih cetek...mungkin xder lgsg...so, aku lex2 arr dulu...

ada sesapa yg mahir bab2 ni x??
leh la tunjuk ajar ku sifu...
try gak usha blog matjoe.com...kot2 ada tips dari sana kan...

macam2 pelaburan skang ni org wat utk future kan...
korang wat apa eh??

3 budak comey:

A.s.t.i.n.a said...

skim asnb skg kira ok gak la dari dulu.. tp yg ni bukan loan kan? means kita boleh topup sendiri kot...

eT said...

a'ah...yg ni kn manage sendiri...

ardinihumaira said...

dni masih belum ada akaun ni :D