Tuesday, February 22, 2011

Mana Nak Celebrate Birthday Dania

ngah survey kedai or restaurant yg leh dapat special untuk besday gurl nih...
usha mcD ker... KFC ker... A&W ker... Secret Recepi ker...

sape ada idea or tempat yg ada special offer leh cadangkan x??
malam ni nk bawak dania p makan...
(cam la pandai sgt dania makan kan...mak pak dia jek yg lebih..hehe)


14 budak comey:

Kancilbiru said...

p tempat yang ada tempat main...hahaha...tesco food court pun boleh..:P

eMMe said...

oooo..mE takde pengalaman, tapi pengalaman org lain la, biasa KFC la...sori, no idea la eT...

Anisa Hang Tuah said...

kat rumah best jugak.heee

Fieza79 said...

secret recipe arr best..! hehe

hepy besday to beday gurl tu...

~izan~ said...

ko nk celeb dgn budak2 lain ke ko nk mkn dgn famili je? dulu aku penah celeb besday fasya p amik pakej mc d.tp tu kalau ada bdk2 lain join.

kalau ko nk mkn sendiri2,mana2 pun boleh hehe...

alinac lover said...

hehhehe..klo yong pon.yong yg lebey..hehhehe

A.s.t.i.n.a said...

budak2 suka makan kat kfc, mainan kat mc D.. saya suka A&W

eT said...

Kancilbiru :
hahaha...terbaek la cadangan ko..

eMMe :
tu la..dak kecik ni dok sebut kfc dari td...huhu

Anisa Hang Tuah :
smlm...dan smlm pon dah kt umah...hehe

eT said...

Fieza79 :
menarik gak idea tuh...

~izan~ :
blom gaji nih...giler nk banje ramai2...huhu
kami bertiga je la.. :p

alinac lover :
hehe..mesti mak pak dia yg lebih kan...

A.s.t.i.n.a :
hahaha...mula la penin nk pilih tempat mana kan...

karipapsayur said...

nk buat party ke atau makan2 anak beranak saje?

rasanya KFC lagi happening kot

me suya said...

terima kasih follow blog suya yg takde ape2 tu. suya follow balik di sini.. salam perkenalan^^

eT said...

Karipapsayur:
ok tu.tp kfc selalu sgt mkn.hehe.

Me suya:
sama2 :)

mamaqari said...

buat kt outdoor pn bule..tasik ke..heheh tapau la kfc ala2 berkelah gitu=)

NM02 said...

ice room!