Sunday, February 20, 2011

Cuti Maulidur Rasul Lepas



ingat ahad ni nak lepak jek dari melayan blog2 org...tp terthapdet plak...:p
bukan apa..saje nk bg setel cite dlm draft ni ha...
gambar dah letak dalam draft...tinggal nk cite jek...kang lelama basi plak kan...
ni pon dah kategori yg nak basi dah nih...:p

saje jek nk cite cuti tu pepagi aku lepak kt umah sensorang...
en.ikram dan dania pegi bersukan...main badminton ngan sahabat2 kat telekom...
aku malas nk ikut...kang penat tercongok tengok org main...bila la nk merasa main sesama nih...huhuhu
dan ptg tu plak...kami ke pertama complex (PC)...mereka mahu mencari raket badminton...
dlm kol 6pm baru kuar umah...time ni org dah balik umah kan...maklum la soknyer senin...
sure org nk rehat kt umah mau keje plak...

sempat aku ngan dania bergambar depan kedai raket sementara tunggu ayah amik hp tertinggal dalam kete...hehehe
layan kan ajer kan dania... :)

tgk la 2 beranak tuh...usha raket..mula la penin nak pilih mana satu...
time ni dah ol 7pm...kedai pon tutup kol 8pm...kalo beli pon nk tunggu dia pasang tali mmg xsempat...so, xjadi beli...:p

last2...kitorang lajak ke sogo...maklum la kt sana sng nk solat...
kat PC tu xtau plak nk carik suraunyer...
rasa cam dah lama x p sogo nih...surau dia pon dah besar...
xmacam dulu...surau saaaangaattt la sempit...walaupon masih di parking lot yg panas tu kan...huhu
tp kire dia upgrade sket bg keselesaan pada umat islam yg nk solat ni kira dah ok sangat la kan...

ni kat kawasan kasut kt sogo tuh...ada cermin gini la gayanyer...:p
last2 raket xterbeli...ibu plak yg beli kasut sepasang kt sini...hehehe
tetiba jek kan...beli kasut plak....

kol 9++ kitorang gerak balik umah...jalan kejap pon rasa penat...adehhh...muatan dah berat nih...
owh...nk bgtau korang ptg ni en.ikram ajak p PC lagi...
kali ni dia nk kasi jadi jugak beli raket badminton tuh...huhu
buy 1 free 1....sume kedai offer gitu...
moh kitee..... :)

8 budak comey:

A.s.t.i.n.a said...

bestt nyer anak beranak nehhh.. cuti2 mesiaa..

~FaDziLaH~ said...

sogo members sale 24-27 ni. Tingin nk berpadat2 lam tuh meh lerrr....leh shop2 brg2 bb. Btw kat PC ada surau kat level RG, Tp bukan masok ikut shops entrance. Kene masok ikut lobby yg nxt 2 kedai mamak jual sowatkabar tuh.

ardinihumaira said...

bestnye :D

mamalieyna said...

hehe..baru nak tanya, sapa snap pic last bertigaan tu..skali en cermin daa..hehe..

eT said...

astina:
cuti2 tu mmg dah..dalam bandarraya jek..hehe

fadzilah:
nak bersesak tu la yg sukar sket tuh...
barang baby pon xready hape lg..huhu

ardinihumaira:
hehe :)

mamalieyna:
haha..xdan nk jawab..:p

YUL said...

peh, seronok gile jenjalan bersama family eh,

miezaniera said...

hope raket tu digunakan sebaiknye..jgn jadi macam raket kt umah i..trsimpan je dlm bilik..hehee

eT said...

yul:
hehe..sonok..

bai:
ala bai nih...xjadi pon beli raket tuh..huhu