Saturday, February 19, 2011

FM + Keychain + Kopi Radix


nak letak cite souvenir n hadiah jap nih...
juz utk simpanan dalam blog ni lakan...
dan jugak untuk menghargai kepada pemberi2 hadiah nih...
mana tau diorang nk bagi lagi kat aku kan...ai terima jek... :)
sok2 leh tengok balik...hehehe

kali ni ada Fridge Magnet....Keychain....ngan 3 bungkus Kopi Radix....

FM
cite FM dulu nih...
ni adalah hadiah dari cikmot yang bercuti ke cameron highland baru2 nih...
ada gambar org petik daun teh lagik...hehehe..

thanx akak...selalu dpt gambar strawberry....kali ni org petik teh plak...hehe..
suka2..tambah koleksi ai dari cameron highland lagik....


Keychain
keychain plak dari Nana...
aku dapat teka bear dalam paper bag dia tuh...kire cam main teka teki la...hehe
anyway...nana pon baru jek balik dari bercuti ke Sabah...
(teringat masa ai p honeymoon kat sana...bila nk p lagi ntah...blom ada rezeki lagi...)
korang nk baca details cuti2 nana ni p la blog dia...
mmg leh wat rujukan sape yg nk p bercuti kat sana...


Kopi Radix
last sekali adalah kopi radix...ada 3 bungkus...
aku selalu tgk kat kedai jek kopi nih...xpenah minum pon lagik...hehehe
bila dah dapat kopi radix free ni leh la try kan....
kopi ni aku menang saguhati hadiah dari OpisMate GiveAway
aku pon penah wat en3 pasal nih...

korang...ada yg nk p umrah x???
ada pakej umrah dari Al-Kiblah...harga dari serendah RM4999
kalo teringin leh usha kt website dia http://www.alkiblah.com/
bila la turn aku nk sampai sana eh...harap2 ada rezeki aku sekeluarga...
leh bawak mak ngan abah sekali...diorang pon blom sampai sana lagik...
tunggu anak2 bawak la kot kan...
InsyaAllah...akan diusahakan.... :)

so...selamat hari sabtu semua...
ari ni ai ada kelas...tp keje sekolah xsiap pon...huhuhu
jgn kene berdiri atas kusi sudah la...:p


7 budak comey:

YUL said...

prh, banyak seh. yul tkde join mne2 pon, huhu,

|| NaFiRaa || said...

huhuhu.. bestnye dapat FM..:)

Gieyana said...

sonotnya dpt FM..kite x der pon..hrp joint contest but slalunya nasib x menyebelahi..just for fun gak!hihihi

A.s.t.i.n.a said...

FM yng dihadiahkan oleh orang walaupun RM1 harganya adalah lebih bernilai dr yg saya beli sendiri.. tak tau naper rasa camtu..

Mrs. Asida said...

Tahniah2.. byk gift utk ko.. :)

Kopi radix tuh dari HPA kan? aku pun tak penah minum.. hihi

eT said...

YUL :
hehe...org memberi kite merasa yul...

|| NaFiRaa || :
tambah koleksi nih...

Gieyana :
xlama ada la tuh...rezeki mn kite tau kan...

A.s.t.i.n.a :
btol3...sbb kite rasa org igt kat kite kan...

Mrs. Asida :
ok la nih..
kopi tu aku xberani nk try skang..bg en.ikram yg minum..hehe

Myra Jay said...

Tahniah ye.. Syokkan bila dapat adiah nie kan :)