Tuesday, December 7, 2010

Ashraf Muslim bukak Pusat perubatan Islam


baru pas tgk Wanita Hari Ini kt tv3...
tajuk: lain dahulu lain sekarang...
ada ashraf muslim dah farah (diorang ni pelakon n penyanyi)
diorang dah mengorak langkah lebih kepada keagamaan...Alhamdulillah...

Ashraf Muslim dah bukak pusat rawatan Islam, yakni Pusat Perubatan Darussyifa' yang diasaskan oleh Ust Harun Din...bagus kan...
aku miss plak tang dia cite kt mana pusat rawatan dia tuh...
sesapa ada info leh la share kan3...

ni plak gambar time tahun 2009...
time dia dia shooting kt perkarangan opis...dan kami ngah ada jamuan makan2 plak..hehe
sambil2 dia jalan tu diorang tahan ajak bergambar...
aku tumpang sekaki...mmg ensem tgk depan2...lupe diri jap...ngeh3...:p

10 budak comey:

Misz-sakura said...

wah bestnya jumpa asyraf huhu ! jeles! =p

izan_cute said...

agaknya watak ustaz dlm niyang rapik tu bwk kesan kot smpai ke luar set kot =D Bagus2...Kita semua sokong kalau ke arah kebaikan kan3x.

Afiqah said...

dik anis tgk gak tv td...kak et..bguskan ramai y ada kesedaran kearah keagamaan...hidayah dari Allah..tapi jgn tggu ja..kena cari ..

mekchu said...

admire ngan asyraf ni.. pernah baca yg dia ni wat bisness jual kambing jugak.. pengembala kambing la gitu.. bagus kan. nak harapkan belakon smpai satu level, akan jatuh jugak..

btw, farah tu farah breep breep ke?

hajarus said...

sker tgk asyraf ni.. hensem.. skang ni pun byk lakonannyer yg pegang watak ustat & org alim2... suker dier berlakon watak2 camtu... :)

eT said...

misz-sakura:
hehe...tumpang2 org jek...:)

izan:
cite tu baru lg kan...
aku xsure la sbb cite ke apa..
aku xlayan cite tu..ngeh3...

eT said...

afiqah:
tu la...xkisah la artis ker..org bese ker...
susah sgt yg nk berubah camni...
kite pon kene amik buat cth...

mekchu:
kambing eh...bagus kan...
hmm...farah tu kan...
xdpt idea lg farah mana..dah lama xkuar tv...dia femes masa era 90-an...
bukan farah AF tuh..hehe

eT said...

hajarus:
a'ah...dia sendiri cakap td..setiap manusia perlu berubah...
sesuai la sempena tahun baru hijrah ni kan..

fatin hanani said...

haha bestnya..
yew dia mmg ancem hehe
bgus la dia wt kerja kejaln Allah hehe :P

eT said...

betui3...