Friday, December 31, 2010

NAPE BABY SAAAANGAATTTT CHUMELLL???

http://www.babyboybabygirlpictures.com/Baby_picture_baby_boy_bathingTyler.htm

http://www.digital-photography-school.com/baby-photography-101
kat sini siap ada tips cara nk amik gambar baby yg best tau...






sayangnyer la kalo mereka menjadi mangsa orang2 yang tiada perasaan kasih sayang....
sesuka hati mendera atau membuang mereka...

mereka sangat suci dan saaangaatttt comel....nampak kan betapa indahnyer ciptaan Dia... :)
sayangilah mereka sepenuh hati kite.... :)

4 budak comey:

alinac lover said...

comel ek

izan_cute said...

ET,kalau kita wat gaya gitu,mau muntah hijau org tgk haha...

bila kita dah jadi mak,lg la perasaan keibuan tu kuat kan.

esok ko dtg tak? hehe

Mrs. Asida said...

:) baby memang comey... hmm aku ni ntah bila berkesempatan tgk anak saudara baru tu.. huhu

eT said...

Alinac lover
comel kan.

Izan
insyaallah aku sampai
ko try la pose cam bb tu izan.ngeh

asid
aah.cute bangat