Tuesday, December 7, 2010

"KALAU SAYA SHOPPING DI ALINAC SHOPPE...... "


hehe..pepagi buta ni ni join GA plak..:p
bukan apa..td dah tido..so kecik ni plak terjaga ajak dok congok depan tv...
sambil tunggu dia layan main tuh...
aku BW la jap...hehehe
jumpa plak GA nih kat Alinac Shoppe...meh nak join gaks...

sape nk join leh klik kt alinac shoppe nih or click jek banner tuh...

aku selalu gak usha barang2 dalam blog alinac nih...
macam2 ada...
ada yg tertarik ati sanubari feminin aku...chewahhh...
KALAU SAYA SHOPPING DI ALINAC SHOPPE...mau dapatkan cam alat2 makeup...maklum la..aku ni teringin gak nk makeup cantik2 cam org...tp xpandai...ngeh3...
pastu baru ni aku usha water filter kt blog dia...
dan paling best kalo aku dapat beli blous or shawl...

tp aku ni bab nk beli online nih ssh sket...
sbb aku bukan la pengguna maybank yg sng2 leh online jek wat tranfer2 neh...
aku guna online bank lain lorrr....
tp cam byk masalah bila aku nk guna...aku la yg bermasalah...
sbb jarang2 bukak...pastu lupa pwd...ngeh3....

k la korang...p la jengah blog alinac nih...
macam2 product ada tau...

izan...meh la join...muahahhaha

7 budak comey:

izan_cute said...

haha,nanti aku join,hehehe...aku baca entry ko ni kul 3 pg kot td hihihi,maklumlah,kita sesama ada dak kecik =D

eT said...

hehe...ibu2 mmg xleh tido lena kan3...

izan_cute said...

dah join dah hehehe

alinac lover said...

hehhe..ptot la tgk pepagi da ada link kt blog..

thanks join ek kak~

penyertaan diterima

eT said...

izan:
aku tau...ko mesti suka..hehe

alinac lover:
haha..pagi2 buta kan..:p
nyway thanx jugak...:)

alinac lover said...

oke thanks join ek

sila check link disini ya

http://www.alinaclover.com/2010/12/last-update-giveaway-kalau-saya.html

alinac lover said...

kak da isi borang ke blom ek??

http://www.alinaclover.com/2010/12/pengumuan-pemenang-ga-kalau-saya.html