Wednesday, December 22, 2010

Penganiayaan paling tragis....

aku xtau dah apa wording yg aku nk bg kt 1 harta karun aku ni ha...
penganiayaan ker...penderaan ker...x pon penyiatan...hehe
dah lama niat nk beli yg canggih a.k.a baru...
tp xterbeli pon lagi...:p
ni xlain xbukan kerja si kecik la...
abes dia koyak2kan dan span2 dlm kain tu dia cubit2 buang...ish..ish...tragis...
ni aku beli bulan 3 2008 time induksi...hehe
poket pon abes kene siat...

kulit dia pon disiat..ish..ish...

tadaaa.....abes sume...sekian riwayat purse...
pas satu..satu...riwayat harta benda aku tamat...
pasni xtau la apa lg korban seterusnyer...:p


21 budak comey:

miezaniera said...

tahun baru, purse baru la...hehehe

mamasue said...

hahaha...siannya...sori tergelak dulu br kesian...hahahaha...biasa lah ni eT,mamasue nye yg plg byk terkorban,make-up.

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

ya rabbi..sian ibu dia
takpe2..kang dpt bonus beli beg baru 10 ketui

eT said...

miezaniera:
haa...betui2...maknanyer kene tunggu tahun baru la yer...

mamasue:
hehe...eT ni xpakai makeup..so xder la barang makeup terkorban..:p

rose:
bonus apa?asb?
leh bayar masuk toilet jek..hikhik...
xder saving daaa kt situ..:p

izan_cute said...

wah,siapa tukang buat tu et,aku nak mintak tolong buatkan kat wallet aku sbb selagi tak koyak selagi tu aku tak dpt yg baru haha...dah 4tahun dahi ni,boring dah tgk.

|| NaFiRaa || said...

isk3.. guna purse sampai ke titisan yang terakhir.. bagus2..kurangkan pembaziran..mueehehe

lydzar said...

ni mmg kes penderaan sadis ni..sampai rabak dia terkoyak..dh gaji kan, nnt pegi beli baru ye

Sarah Syazwani said...

dania mmg saje nk suh ko beli baru..dia tgk purse ibu dah buruk

Atia Adina said...

pandai dania....kalo tak koyakkan....nanti ibu tak beli baru kan.....saje lah tu nak bg ibu purse baru...patut time kasih kat dania

baincardin said...

hee..sabar jelaa..^_^

eT said...

izan:
haa...ko bg jek kt dania tuh...
lagi lunyai pada ni dia leh kerjakan..:p

nafiraa:
haha..titisan terakhir sungguh la ni kan...:)

eT said...

lydzar:
hehe..gaji pon xdan nk beli purse...:p
kene pow gaji org lain laa...hehe

sarah:
hehe..ko cukup memahami dak kecik...

eT said...

ad:
yer..pastu dpt yg baru pon kalo disiat2 camni, patut kah berterima kasih sekali lg?ngeee...

baincardin:
tgh sabar ni...:p

Matjoe said...

salam maziati,

masa utk new purse kot. wah baby is coming in 106 days. congrats

btw, sy dgr berbesar hati nak ajak you joint my contest:

CONTEST AZAM 2011

ni dah ajak secara personal ni, harap dpt luangkan masa utk joint

umialya said...

xper..eT x keseorgn.. akakpn dh x punya purse.. jom kita g beli sama2

fatin hanani said...

haha tudia bulan 3 2008 tu hehe
lamanya :D
bertahan lama kan :)
fatin ni x smpai setahun pun dah lingkup hehe

@e_da said...

alamak sadisnya et..sabor jekla wahai mama...

alinac lover said...

hehehheh

kena beli bru la jwb nye

eT said...

matjoe:
timakacih...hehehe
106 tu bukan byk sgt pon angkanyer...
InsyaAllah...ada kelapangan nnti me join k...:)

umialya:
jom2..nk beli katne best kak?

eT said...

fatin:
hehe...kene beli jenis yg lain plak bg tahan 5thn plak pasnih...

e_da:
hehe..xper2...ngah pk nk beli baru nih...

alinac lover:
huhu...tu la pasalnyer..itu la jawapannyer...

iera said...

hahaha,,betul2 tragis tu kak et..dasyat betul..hahaha