Thursday, December 23, 2010

Tanda Hati dari Thailand

smlm aku dapat utusan tanda hati ni ha...
utusan datang dari tanah besar pahang oleh izan yang dibawa oleh suami terchentanyer...hehe
tq izan...suka bangat...leh tambah koleksi keychain aku ni ha...
kalo ari tu aku tunjuk koleksi FM...
meh2 nengok koleksi keychain aku plaks...
kalo zaman sekolahh gantung kt bag bebanyak...
kiri kanan atas bawah sume nk gantungg...hehe
skang ni dah rimas nk gantung2 ni...
aku gantung kt opis plak...
kot aku ingat izan hantar kek ker...best jugak kan...
tp xkan la kek boh dlm sampul ekspress...ngeee....

ada 2 keychain yg chumel...

budak ngan gajah...letak budak atas gajah...:p

ni dia...koleksi keychain aku..hehe

xbyk cam org lain la...tp boleh la setakat hiasan...

korang xmai tgk live..aku tayang kt sini..:p
eh mana plak dak kecih ngan gajah td...ada kt ujung tuh..nmpk??

heee....ok2...amik view sudut sini plak...

baru nmpk dak kecik ngan gajah tu..:p

sape2 ada keychain lg nk bg...meh3...

leh soh diorang beratur ramai2 kt dinding partition opis aku ni ha...:)

18 budak comey:

wANieYZ said...

wwaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhh..(mulut nganga) banyak nyer keychain...huhuhu

e.l.i.s.s.m.i.e said...

aku malas buang plastik so gantung mcm tu jer..

izan_cute said...

nama je gajah,tp pijak dek dak kecik hehehe...

Atia Adina said...

aku rasa kan....semua kat opis ni suka gantung key chain....

Zefa NorAsmara said...

Wah et, banyaknye koleksi..

Azuan said...

banyak tue....

fatin hanani said...

tudia banyak nya hehe
teringt ofis mama hehe
meja mama pun ada mama gantung macm tu hehe :)

eT said...

wanieyz:
tutup2 mulut tuh...

ellis:
ni mmg xder plastik...xkan aku nk gantung sekali ngan sampul kot..hehe

eT said...

izan:
hehe..yer la...kalo gajah pijak budak kecik tu abes la...:p

ad:
mmg pon..dah xtau nk letak mana..hehe

eT said...

zefa norasmara:
sume org bg nih..hehe

azuan:
saf pertama xpenuh lg tuh..hehe

eT said...

fatin:
agaknyer org kt opis mmg xtau nk gantung mana kot..hehe

mE said...

banyak2...
saya pun shuke kumpul...tapi nanti wat 5S...
bos kate "sila simpan brg hiasan di rumah"...waaaaaaaaa T_T

eT said...

hehe...
setakat ni xder lg arahan sebegitu...:p

alinac lover said...

alahai.comel nyerrr

misz FaTiN said...

waaa...banyak juga yer..
dr mlk ada x?..hehe.. ;p

Mrs. Asida said...

comelnya gajah.. dpt jugak ko.. aku?? hmm :(

izan_cute said...

asid,ko tu aku mintak alamat tak bagi2 pun..cmner nk bg..et mintak direct dgn aku tu dpt terus tu hehe.aku ni kalau org ngandung2 ni aku terkilan sket kalau dia tak dpt ngeeeeeeee

Mrs. Asida said...

kalu cam gitu aku nak ngandung gak ler.. wakaka tp tunggu dulu maybe 2 3 tahun lg. Ms tu kalu xde gajah, tikus pun jadilah. :)

minta alamat? xde pula dpt mesej. btw xpe. :)