Monday, December 27, 2010

Panass....panasss


huhuhu...panas2...maklum la malaysia menang 3-0 smlm...
pastu perang kt twitter pon panas...
dok saling tuduh2....ni sume gara2 kes laser tuh la....sabor je la...
sape la yg xder sivik tuh...nk main laser tale muka sendiri udah lerrr...
wat malu warganegara jek...

aku gerak dari jengka ptg smlm...sampai sini dlm kol 830pm...
sempat la layan time diorang sumbat 3 gol tuh...huhu
tahniah Malaysia...:)

last weekend aku balik kampung...
dan ari tu teringin nk mkn bubur cacar gara2 tgk kt blog org..hehe
balik dari keje aku pusing 1 kedai ke 1 kedai xder mende yg nk dibuat bubur cacar tuh...
sedih balik umah xberjumpa...

balik kg minta mak wat la...
kebetulan ada barang2nyer kt umah...sonok weh dpt mkn..tambah2 mak yg buat...ngeee...


korang nk resepi??
aku bukan chef...tp korang leh dpt kt website2 masakan...kompem best...:)

11 budak comey:

Yan said...

ermm tak tgkpun match tu.. ape kes laser2 sbnarnye ni???

klu sudi vote baby adhwa yer
http://www.mayaqarmyla.net/2010/12/jom-vote-adik-dhuwa-haziq.html
tq

baincardin said...

"Part 6:The Final"

Tamat sudah.....jom layan! :)

miezaniera said...

baru semalam en suami ckp nk makan bubur cacar nih..tp bhnnye tkde camne nk buat..hehehe

e.l.i.s.s.m.i.e said...

lama tak makan bubur cacar

HaiRe said...

perghh.... panas la bubur... buat perut jadi lapor la et..

sepanas aku yg tembak laser dari meru ni... pakai bateri jenama Tesco pun sampai bukit jalil laser aku...

|| NaFiRaa || said...

sedappppnye!! terliur! terliur! nak try buat ler..kikiki

mE said...

maaaaaaa feveret!!!
lalalala...sedapnye...

noor said...

sdpnyer
ni bubur yg ada keledek sumer tuh kan

eT said...

yan:
diorang dah xder arah la tu laser2...
dah vote..gudluck...:)

baincardin:
bestnyer...

eT said...

miezaniera:
hehe...carik2...
kt tesco or giant ada kot...
xpon p kt carefour baru bukak tuh...

eliss:
nnti ko wat pos bawah sket yer...:)

haire:
padan la...dari meru rupenyer...ngeee

eT said...

nafiraa:
buat2...pastu pos sini..hehe

mE:
ye ker...xramai yg suka kan...

noor:
xder keledek pon...
cacar dia jek xkawan org lain dah campur santan..huhu