Wednesday, December 29, 2010

HP aku Menggilaaa!!!

psstt...korang...
act ngah patah hati nih...huhu...dalam kursus pon sempat nk patah hati..:p
kejap2 tgk hp...kejap2 tgk hp...

smlm ada kaler lagi...ada lampu...tp tompok2...
dah wallpaper gambar dania kt situ pon dah nampak lebam2...huhu

pg td tetiba dia wat hal lagik...
ilang terus lebam kt wallpaper tuh...
xder kaler...xder lampu...geramnyer....

nk kene p hantar kedai la nih...xpon nk kene beli hp baru...jeng..jeng...jeng... :)

7 budak comey:

mamasue said...

hari tu rasa dah pi hantar kedai kan?ke mamasue yg buat citer sendiri ni?

eT said...

haha..tu la pasalnyer...
aritu prob speaker jek xdgr...
xjumpe kedai lagi...
tp sbb still leh guna kalo sambung ngan headset or loudspeaker kire aci jek la...
ni dah padam terus... :(

Atia Adina said...

oooo....baru ni hp ad skrin dia gelap terus pas atia jatuhkan....gi kedai kene rm150 tukar skrin.....wat kat PAS...setengah jam siap

K-Baby said...

Salam Mommy,
Nak invite Mommy untuk join contest dan menang cute slogan tees for your kids sempena pelancaran blog kami!
Thanks ya.
mykedaibaby.blogspot.com

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

alahai dah hujung tahun ni dia wat ragam plak ek,

eT said...

ad:
ok la setengah jam...kalo nk tinggal lama tu yg ssh tuh..

k-baby:
InsyaAllah..
nnti me join..

anje:
tu la pasal..ngeee

Mrs. Asida said...

mintak dituko baru lah tu, mentang2 masuk tahun baru ek.. mcm2 hal lak hp tu.. :)