Wednesday, December 29, 2010

Sume nk jadi Awek Khairul Fahmi Che Mat

sape2?...aku ker??huhu
idak lerrr...bf ai nama ikram..xsama langsung kn namanyer...
nk tau aweknyer si khairul fahmi kt blog sini...

pape pon tahniah Malaysia...kemenangan 4-2...
walaupun kalah ditempat lawan 2-1 (eceh..sejak bila plak aku pandai cite pasal bola neh...ngeeee)
kire ok la tu kan leh jadi juara...ada atas lg pd juara ker??huhu

aku bersorak dari wad kt sjmc jek...
melawat anak buah operate...

proud to be Malaysian...Alhamdulillah...

12 budak comey:

hajarus said...

congrat utk pasukan bola sepak malaysia...

ciK mOt ©™ said...

akak direjek awal2...minat kat SSH jugak.,,,

misz FaTiN said...

yeah!! proud to be malaysian.. ^_^

army4war said...

aku dh cop.. bg can arr!!

eT said...

hajarus:
tahniah2...

cik mot:
haha...akak tua sgt dia nk wat gf..:p

eT said...

faten:
yeah...

mira:
ko cop dari jauh je la mira..hehe

izan_cute said...

sama mcm adik aku,dok tgk fb bdk ni tup2 kuar gmbr dia dgn awek dia hehe..awek dia pun cun woo,sempoi..hehe

Mrs. Asida said...

hmm khairul fahmi penjaga gol Kelantan tu??
kalu u all selalu tgk dia main lawan team2 lain (dlm Malaysia), sure u all x nak jadi awet dia wpun uols xde lg bf.. haha

Mrs. Asida said...

kena tambah kat entry Khairul Fahmi a.k.a Apek.

sbb kalau penyokong bola sepak setia panggil dia Apek, penyokong kategori lalang je panggil dia Khairul Fahmi.. :)

eT said...

izan:
hehe..mmg sempoi...ok la tuh...

asid:
hehe...biar la kisah silamnyer itu...
xperlu dikenang...yg pntg dia berjaya sumbangkan sesuatu utk negara...
aku xder la penyokong setia...sbb tu xpanggil apek...:p

e.l.i.s.s.m.i.e said...

seb baik dah ada awek..kalo dak berpinau nak memilih :p

Mrs. Asida said...

itulah kan kita, yg tak baik/hitam tu sll dikenang, macam luka ditinggalkan menjadi parut. aiseh bermadah jiwanglah pulak aku...

aku x tahulah pula kisah silam hitam dia tu.. sbb aku pun bukan peminat setia bola. hehe