Wednesday, December 8, 2010

My 1st Giveaway - Hanya untuk kamu



kali ni GA dari dak izan...
mmg kebelakangan nih en3 dlm blog aku asik petik nama si izan ni jek...nape eh...huhu
izan sedang berbaik hati utk berkongsi rezeki beliau bersama rakan2 blogger sume...

syarat utk join GA ni (ini syarat aku copy dari blog sarah...sbb blog izan xleh nk copy..baru lepas kene cocok TT kt lengan...lenguh nk menaip byk2...:p ):
  • copy banner dan letak dalam entry
  • jadi follower..tp x paksa ok
  • buat entry ringkas
  • letak banner di side bar n linkkan juga ke blog dia
  • tag 2 org
  • dropkan link kat comment entry GA dia yee
Hadiahnyer:
- 1 set frame (berbeza saiz) dan sekor beruang... ----> utk 2 org
- 1 hadiah misteri

tag 2 org:
http://atentiqa.blogspot.com/
http://ierawady87.blogspot.com/

Tarikh Tutup: 11 Jan 2011


7 budak comey:

alinac lover said...

waaa rajin!

misz FaTiN said...

waa.. tq tag..
nak bear 2..hehe.. ^_^

eT said...

alinac lover:
rajin2...jgn malas2....nnti kn babab..hehe

fatin:
amik2...jgn segan2...hehe

fatin hanani said...

gud luck ehh hehe

eT said...

tq fatin...:)

izan_cute said...

eheh,aku dh tgk entry ni masa mula2 ko hapdet,tp sbb ko tak drop link,aku biarkan dulu ehehe.thanks tau sudi gak join.semua okeh n good luck.

p/s: ko petik la nama org lain,kang kata kita ada scandal plak haha.

eT said...

hehe...tq tokey GA...:)

scandal yer...tetttt....