Monday, December 13, 2010

Cenderahati Buat Kamu...

baru2 ni aku ada order 1 barang dari heartbeat.my
cam syok je aku tgk barang yg kecik n chumel tuh...
so aku test 1 barang...next week sampai la kot...
nnti kalo barang tu dah sampai aku publish kt sini wat tatapan sume...ngeh3...
dan...kalo dpt barang tu aku ingat nk bg hadiah kt kawan2 dania n kawan2 aku...:p
korang nk hadiah x???boleh2...
nnti akan ku fikirkan cara terbaik utk bg korang hadiah...
asik join GA org je kan3....hehehe
k la..pape pon...kalo korang nk tgk apa barang2...p la usha kt website sinun...
tp...lani nk kasi can korang teka, apa barang aku order dari website heartbeat.my tuh...
sape jawab betui aku kasi korang hadiah...hehe
aku nk bukak teka-teki-tekuk ni selama 24jam jek...:p
lani kol 6.13pm (12dec) sampai 6.13pm (13dec)
dorang pemenang yg tepat dan terpantas akan ku pilih...hehe
bubbye...

22 budak comey:

izan_cute said...

wah,ada ref id tu ehehe..dpt point ke ET? teka teki ko tu takde pembayang la hehehe

izan_cute said...

eh lupa nk try teka..mug kot =p

eT said...

bayang2 kene dok bawah cahaya...hehe
okla...mende kecil...comel lotey...:)

izan_cute said...

nak teka lg sbb aku nk jugak benda alah tu dari ko muahaha -keychain kot...haha..aku je kan sibuk kat sini =P

eT said...

hahaha...mmg pong..:p

izan_cute said...

hahahaha..mmg pong keychain ke mmg pong sibuk hahaha..aku boring la weh ptg2 ni.arissa dh tdo.aku mengira jam utk ke airport ni hihi

Zefa NorAsmara said...

Salam et.. Kak zefa nak teka jugaklah.. button badge kut.. hehe..

@e_da said...

saje try.. car sign kot..

haszuraidah ishak said...

alahai br je nak teka keychain, dah ade yg teka..baru nak tulis button badge pon dah ada..car sign pon dah ada..

kalu camtu saya teka puzzle la..hohoho..

Jom skodeng :Tutorial:Kelebihan Related Post berbanding LinkWithin

rATu kEBaYA said...

keychain ye dek..

kakyong said...

photo frame kot... ;)

http://www.kakyong.com

chugie said...

nak teka gak ler.. crystal ek?

umialya said...

salam..
akak teka ye..
Jawapannya ialah 'Magic Mug'

Echa said...

boleh nak teka jugak tak?? hehehehe.. kristal tu ke.. comel je tu...

dotblogspotdotkom said...

teka jangan tak teka... nih kene tanya encik nujum pak belalang....

gadiest ❤ said...

akak..sy nk teka gak..maybe Cosmetic Mirror..hehehehhe (:

Nad @ MamaZakwan said...

nk teka...cushion kot..

fatin hanani said...

haha fatin nak adiah!!!!!!! hehe
tapi xmo teka2 hahaha dapt free ja boleh??hahaha :P

|| NaFiRaa || said...

teka keychain jugak lah~ muehehehe

Nia said...

alaaa,..semua jawapan org dah jawab..

A4 Puzzle Sparkling kot..dah ade org jawab ke tu?

ala,..dah ade, puzzle..isk..

Whoopz said...

Kecik? C0mel? K0nfirm jawapan gwa betol..




Nora danish! :p

baincardin said...

Demam HDR dah kembali! jom rilex layan....^_^