Wednesday, December 22, 2010

Mini Tee dah sampai



benornyer dah lama mini tee ni sampai...
dari khamis lepas lagi...seminggu la kire kan2...
xsempat nk up lagi cite ni kt sini..hehehe
meh2 layan gambar...
cite panjang pon boring plak kang...hehehe

bungkusan skynet...dulu penah guna khidmat mereka nih...
agak xbernasib baik..lama giler baru nk sampai...
kali ni kejap jek sampai...huhu

ni la barang2 yg dia bagi...igtkan bg pompom gurl..ngeeee


mini tee...ada gambar kami ber3 kt bukit tinggi, Indonesia...


mini tee + tok janggut (lupa nk ckp kt dia aku xsambut krismas...huhu) + voucher 10% discount

dah selamat aku gamtung mini tee tu kt kete ikram...hehehe
memula nk letak kt kete aku...
tp xper la..kete ikram pon kete aku gaks...:p

lagi sekali...aku order mini tee ni kt heartbeat.my


24 budak comey:

miezaniera said...

wah tantiknye..tk sbr nk dpt adiah nih hehehe

Atia Adina said...

menarik gak eh....kalo nak tempah....berapa harga dia?

@e_da said...

comel la pulak mini tee tu kan....

izan_cute said...

ET,nak gak haha..eh,ko ada cek tak pos box ko..ada posto utk ko,aku takot tak smpai je sbb pos ekpress hukhukhuk

Zefa NorAsmara said...

Kiut la et.. mcm nak ordey jugak ni..

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

wah cantiknya kat ne beli tu teringin nak wat la

mamasue said...

mcm best...nk try tgk2 lah...

iera said...

comel la..cam nk try2 gak la.hehhehe

hajarus said...

kiutnyer mini tee niii...

~aSFaLiZa~ said...

cantik lor. pasni up la entry mcm mana nak order. huhuhu

eMMe said...

suke tgk mini tee
cute dgn gambar famili skali...
sweet je...

eT said...

miezaniera:
hadiah dah ada...xsempat pos lg...hehe

ad:
ari tu aku tempah sale price rm20...
tp kalo jadi ahli nnti dia bg voucher...

eT said...

e_da:
comel...letak kt cermin..hehe

izan:
xsampai lg la barang ko tuh...
dia peram dulu kot..huhu

eT said...

Zefa NorAsmara:
mini tee tu kiut ke et yg kiut..hehe
usha dulu..baru leh order..hehe

Anje a.k.a Mama_Balqis:
haaa...pelaga..order sajerr...:p

eT said...

mamasue/iera:
haa...leh try..byk lg mende lain...
cam meniaga plak aku ni ha..hehe

eT said...

hajarus:
mmg kiut...kene plak tu kaler ijau ngan gambar kan2...

~aSFaLiZa~:
cane nk order eh...
kt website dia tu pon dah ada cara2 nk order...ikut jek step dia bg...
jap jek setel..asalkan ado duit..hehe

eMMe:
letak gambar tu yg jd cute..kalo kosong sure xkiut..:p

izan_cute said...

eh ye ke..apsal aku trace dia dah on delivery??? aiyakkk

|| NaFiRaa || said...

haah laaa.. cute sgt!! boleh wat kenang2an nih!

eT said...

izan:
dia ngah mkn kt kedai mamak kot..hehe
tp ari tu aku pos guna pos laju ke pdg.piol, jerantut...anto senin...rabu dah sampai...huhu
sok la kot sampai tuh....


nafira:
a'ah...kenangan2...

miezaniera said...

dekat pn nk ne pos gak ke?

eT said...

hehe..gimik..:p

alinac lover said...

oh ni la ek beli kt heartbeat tu

eT said...

a'ah..ini la barangnyer..:p

erieyain said...

chumel ler mini tee tu...beli kat mn kak??nak jugak...:)