Thursday, December 2, 2010

Menjana dan Tips ChurpChurp


aku ni xpandai nk bagi tips2 kat org...
nk bg petua lagi la kan...maklum la, i muda lagik...hehehe
disebabkan ada yg bertanya dan nk tau link2 yg ada cite pasal churp2 nih...
kat sini aku listkan mana yg sempat aku jumpa la kan...
kawan2 jugak sume ni ha dan otai2 yg aku follow secara langsung atau tidak langsung...hehehehe


*******************************

elissmie:
Macam mana nak buat assignment ChurpChurp?
Current Earning ChurpChurp Sudah RM 82.38


kancilbiru:


ChurpChurp | I Spread The Love Cause I Love All Of You!



*******************************

tp tu sume tips masa churp2 wajah lama...
skang ni dia dah tukar design baru lak...
tu yg jenuh nk menggodek...
sape nk tgk ni ada kak sumi wat entry pasal wajah baru ni ha...hehehe
Churp-churp berwajah baru!



orait then...aku juz nk tolong bg link kat kekawan yg nk tau pasal churp2 ni jek...
aku nk bg tips or explanation xpandai sgt..hehe
sape yg berminat leh la usha link2 yg aku sempat copy n paste tu ha...hehe
sape xminat, tgk je la yer...:p


p/s: mungkin en3 ni cam lintang pukang sket...pasai aku copy paste link2 byk...
blog aku kalo main copy2 ni nnti dia kuar tulisan cam raksasa2...huhuhu


14 budak comey:

@e_da said...

wahh sy pun baru nak belajo chup churp ni

[-suziey-] said...

salam ziarah...hmmm sy xsign up pn churp2 ni..xreti n mls nk explore..xckp masa..huhu

|| NaFiRaa || said...

wahhh..mekasih2 sebab bagi link2 tu.. ai pon baru jek nak belajar wat chup churp nih..:)

e.l.i.s.s.m.i.e said...

meh laa berchurp2 pulakk..

eT said...

e_da:
ala...belasah jek..
xpayah belajo teruk2..hehe

suziey:
kalo tgk2 balik...xmkn byk masa pon...
main tekan2 jek...

eT said...

nafiraa:
fuhh....berusaha i korek2 blog org nk carik link..ngeh3...

elliss:
hehe...
ko pasan x aku copy tajuk en3 ko tu sekali ngan batang pensil pon aku letak...:p

yantz-yeem said...

dah sign up churp2 nie...tpi x leh nak manage haahaha..byk nau susah nak handle!!!

Redbloodsnow said...

HEHEHE...SKRG ZIE DAH TAW DAH CAMNI NAK BUAT ASSIGNMENT. KE WHOT LOT DIFFERENTDR YG SAMPLE. X LEH ALA²..HEHE

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

tak dan lagi nak explore churp2 tu
nnti2 la bila free
thanx for da info ya

mekchu said...

tu diaaa... thanks tlg compile kan.. hehe

Elly & Emmy said...

ada juga akaun ni.. tapi tak berapa tweet-tweet..

puteri cahaya. said...

a'ah.. pu3 xsempat nak manage churp2x.. cukup la dgn nuffnang.

Mrs. Asida said...

time kasih ler kasi link ni.. aku pun tgh dok blajo ni.. klik2 kekadang x kuar pe2 pun.. hihi

Simon Reyes said...

Ini berguna untuk anda, Tips Buat Duit Churp Churp Guna Facebook