Tuesday, December 21, 2010

Peluang Melanjutkan Pengajian ke Obersea

pssttt korang...
ada hati x nk sambung study kt obersea??
ni ada info utk korang...

INTEC Information Day.

Dimaklumkan bahawa International Education College (INTEC) UiTM Kampus Seksyen 17 akan menganjurkan program seperti di atas.
Oleh yang demikian kami menjemput semua warga UiTM yang mempunyai anak atau kenalan yang berhasrat untuk melanjutkan pengajian ke universiti terkemuka luar negara untuk menyertai program kami ini. Butir-butir program adalah seperti berikut :

Tarikh : 21 Disember 2010
Masa : 8.30 Pagi – 4.00 Petang
Tempat : Dewan Besar INTEC.

Pelbagai aktiviti yang berinformatif seperti maklumat tentang program-program yang terdapat di INTEC, yuran pengajian dan pinjaman pendidikan sedia di kongsi . Pendaftaran pelajar ke kemasukan sesi Januari A-Level dan Australian Matriculation juga dibuka pada hari tesebut.

tp sape nk p...leh email hazrulamir@salam.uitm.edu.my utk pengesahan...:p

p/s: agak2 ada can x aku nk p obersea..hehe...:p

13 budak comey:

[-suziey-] said...

waaa thanks for info..me insisted to further to over the seas..hehe..

lydzar said...

berminat sgt nk ke oversea, tp purpose honeymoon..boleh? ada tak orang nk sponsor hehe

eT said...

suziey:
over the river pon dh kire bagus dah..:)

lydzar:
honeymoon kali ke bp nih?hehe

Atia Adina said...

hah???/kalo sambung study kat oversea...cam mana ngan anak dan suami dan keluarga saya....??????owh...tak sanggup

izan_cute said...

ko g la et,sbb otak ko fresh dan geliga lagi..aku dah basi dah otak ni hehe.jadi mcm mai,angkut dgn laki dia ke sana,siap beranak lg kat sana hehehe...

ko g cek pos box tau.aku tracking dh deliver ke shah alam dah...nnt dh smpai bitau...

eT said...

ad:
hangkut la sume..hehe

izan:
aku nk abeskan yg kt sini pon ngap2 pale otak ni ha..hehe
kalo yer nk p obersea pon..aku nk ngikut ikram je la...amik cuti mengikut suami ke luar negara...hehe....

eT said...

lupe lak...barang ko xsampai kt meja aku lg..post box aku xtau plak kt mana..:p
saspen jek ko ni izan..pemende la ko anto..huhu

bang am said...

jom pi oversea.... UK mcm best jek!! : )

eT said...

p UK sempena apa tuh??hehe
Ulu kelang? :P

chugie said...

best juga ni.. tp sedang sarat ni, cam x de peluang je nak join! :D

nak further study pon x tercapai lg huhuhu...

|| NaFiRaa || said...

study kat mesia jek lah kot~ kekeke..

kalo gi bercuti kat obesi cam best jugak~

eT said...

chugie:
xper..berangan pon dah cukup bagus..:)

nafiraa:
hehe...bercuti lg besh heh...

eT said...

chugie:
xper..berangan pon dah cukup bagus..:)

nafiraa:
hehe...bercuti lg besh heh...