Wednesday, December 1, 2010

Churp2 - RM99.01

aku xpenah cite pasal churp2 ni dlm blog...
kali ni nk cite la plak...
bukan apa...2-3 ari ni konpius plak ngan new look dia...ngeh3...
kalo perasan aku ada letak banner churp2 kt sidebar blog nih...
ada kt bawah tu ha...hehehe
nk test..apa mende la burung biru dan anak2 burung yg ramai ni kan...
churp2 - social media solutions community
korang nk tau detail pasal churp2 nih???
ada byk dah blog yg bgtau pasal details dia...
ellis pon ada wat tau...leh refer blog beliau....hehehe

punya la kan aku xtau nk tekan memana...
menggagau i dlm churp2 tuh...
main belasah tekan2 jek...
update2..kuar nilai rm99.01...
opocot...hehe...terkejut la kekonon...padahal earning baru rm0.99...:p
pape pon earning tu aku xtau masa bila dia naik...
aku main tekan2 jek dari mula join...:p
korang dah join???bagus2...
sape blom join...sila la....hehehe


23 budak comey:

eB@mamaAerish'n'Aed said...

eb pn confius... kena tekan2 gak ker?...

Sarah Syazwani said...

samela..mula2 tu menggagau gak

Kancilbiru said...

takpa, pelan kayuh beb! :)

Mrs. Asida said...

aku pun join.. entah baper.. nak ltk pun dlm blog. hihi.. baru berjinak2.. gud luck!

Mrs. Asida said...

sorry.. x letak pun.. hihi

eT said...

eb:
kene complete setting...
baru kuar cegini..huhu

sarah:
aku nmpk iklan celcom ko..hehe

eT said...

niza:
hehe..mmg pelan pon..xder laju2..:p

asid:
aku pon memula xletak...
pastu letak...

Sumijelly said...

tak per..lelama nanti paham la.....hehehe


Sumijelly.com

Mrs. Asida said...

aku x paham cm ner ngan burung2 ni.. huhuhu

azieda razak said...

tak pandai la nak wat churp2..
dulu tak amik pusing pun ttg churp2 nie...

e.l.i.s.s.m.i.e said...

skang dh berwajah baru.. aku baru 20 hengget lebih :p

Iman's Umi said...

Laa...klu tgk tajuk mati2 ingt dh dekat blh cash out tu...hehehe, sy pn gagau gak...xde earning pn lg

eT said...

kak sumi:
hehe..paham sket2 kalo rajin godek..

asid:
byk cite pasal burung2 ni...
kt blog hebat2 sume ada cite dia...:p

eT said...

azieda:
ala..wat jek esemen yg dia bg tuh..
lelama pandai la...

eliss:
hehe...ko mmg sentiasa lead..
aku mmg ekor jek..:p

eT said...

iman's umi:
xper gagau2...
bukan ada org marah pon...
wat jek apa yg dia nk kire dah ok...
1 esemen approved dah dpt 11sen...ngeh3...

POSH76 said...

bagus jugak info pasal burung ni

eT said...

xder info sgt pon kt sini..hehe
kawan2 lain lagi ariff...

mekchu said...

x pernah try lagi.. ingatkan betul dah nak dekat rm100.. hehe.. rupanya ada before u get paid.. hahaha.. kena try jugak ni...

jesnita_ns said...

sy pn baru join churp..churp ni..lom dpt income lagik...best le pasni blh cash out...bleh banje..hehehhe

Huszaini said...

baru join semalam... tapi tak paham mende... hadoi yaii... bleh bagi link rujukan tak?

eT said...

mekchu:
hehe...99 ada gak..tp dok kt belakang..:p

jesnita_ns:
uish...nk cash out tu jauh lg jalannyer...hehe

huszaini:
hehe...xper..lelama paham la...
nnti me wat en3 utk link yg ada info tu yer...

Redbloodsnow said...

yg baru nyer churp nih zie x paham nah ar. blur z taw et

eT said...

zie:
blur pon tp leh godek2 lg kan3...:)