Sunday, January 9, 2011

Bermulanyer Jadual Seorang Student

smlm...8hb januari 2011 aku mulakan hari dengan ke sekolah...hehe
maknanyer...dah masuk sem baru la...
ok2...class aku setiap sabtu sahaja...dari jam 830am sampai 6.00pm...

so semangat bangat yg xberkobar2 ni ha ai ke kelas yg pertama...
secara keseluruhannyer...tgk dari schedule yg cikgu bagi agak berat jugak sem nih...
task2 yg agak 'menarik' utk sem nih yg sdg menungg...huhu

tgk kebanyakan task yg di set kan tuh...
memerlukan komitmen aku sampai hujung bulan 4...

tp, yg menjadi masalah pada aku ialah aku bersalin awal bulan 4...huhu
ada can aku p class dalam pantang tu dgn pakai baju tebal2...pakai stokin...pastu jalan kepit2...huhu
nampak gaya aku kene pantang kat umah sendiri je la...
owh...bila saat2 berpantang ni, aku xnmpk muka org lain dah...
makkkk la yg aku nampak...hehe
dulu pon mak yg jaga aku dalam pantang...
agak2 mak nk dok x kat umah aku tunggu aku sampai abes sem nih....cian kat mak la plak...
cian gak ngan abah...nnti xder org nk jaga abah plak kt kampung...
ajak abah sekali la mai sini...mueehehe...

tp tu la...kalo abah mai jugak...
ssh la dia nk wat keje kan...
buntu2 fikiran aku nih....
xkan nak cuti sem jek???owh...aku nk abes belajar cepat nih...
tinggal setahun je lagik...ngeeee....


kawan2...doakan segala urusan aku dapat diselesaikan yg baik...aminnn....
korang rasa apa yg patut aku buat???

8 budak comey:

izan_cute said...

memang buntu pk kan bila jd mcm ape yg ko tulis tu.. aku pun akan pk mcm ape yg ko pk tu..

tp ET,kita kena percaya rezeki anak..insyaAllah tuhan permudahkan semuanya..macam aku yg sarat pregnantkan Fasya masa wat thesis dulu,hampir2 nk cuti sem dah rasa tp Alhamdulillah,rezeki anak..semua ok.

so tenyum2 n aku doakan semua ok dan berjalan lancar..Amin.Pantang elok2 tau nanti =D

azura samsuddin said...

sy de tag eT join GA, jom sama2 meriahkan lagi...

http://azurasamsuddin-contest.blogspot.com/2011/01/lynns-bursday-giveaway.html

;)

Mrs. Asida said...

Insya-Allah. Akan selesai masalah ko tu nanti. Jgn sedih2.. Don't be sad..

eT said...

izan:
komen ko betui2 bg aku semangat...hehe
thanx dear...

azura samsuddin:
okeh...kang eT p jengah...

asid:
mudah2an la kan sid...thanx.. :)

bunga_ros said...
This comment has been removed by the author.
bunga_ros said...

Ros doakan smg Allah mempermudahkan urusan study eT.. diberkan kekuatan & kesabaran.. Amin.. Happy schooling eT.. ^_^

eT said...

bunga_ros:
tq sesangat...
moga semua dipermudahkan...aminnn

Sarah Syazwani said...

mcm kes aku dulula..tp aku kene lapor diri + nk bersalin..last2 amik ck..kalo ko..selagi bleh mintakla tlg mak dulu sementara nk abiskan tu..x lama je pun kan