Monday, January 31, 2011

Pembukaan Blog Baru

saje nk kepoh2 kat sini...
semalam ada orang dah buat blog baru...
katanyer blog lama tu boring...xder semangat nk update..hehe

just untuk mencatitkan perjalanan hidup dan pandangan beliau...
sape2 yg berkelapangan n rajin nk jengah ke blog beliau...
meh klik sini... http://bang-am.blogspot.com/


tapi blog tu masih dalam proses ubah2..
mungkin ari ni kaler lain...sok kaler lain...
malam kang gambar spongebob...malam sok gambar moto...malam lusa gambar dhab plak..ngeh3....


9 budak comey:

miezaniera said...

wahh bang am pun dh join blogspot..pakcik kayo pasnih hehehe

~izan~ said...

yg blogdrive tu ada lg ke ET? bagus2 rajin..tgk blog pyus,dah setahun tak update hihi

A.s.t.i.n.a said...

ehh.. herherher nanti saya menengok yer... bagi cete best2 okk..

eT said...

miezaniera:
ko tgk kt blog dia tu mana pasang nuff ke hape ker...
cane nk kayo..huhu

izan:
blogdrive tu xpadam pon...
tu sejarah nk boh dalam muzium...
cite aku honeymoon pon ada dalam tuh...
sayang nk delete...hehe

astina:
hehe...cite best kene request kt tuan blog la...:p

army4war said...

tajuk n3 aku n ko berlawanan et.. kakakaka... pape pun tahniah bukak blog baru kat laki ko kekekeke..

Nad @ MamaZakwan said...

blog lama ikram maseh ade lagi la ek?
awat bertukar?

noor said...

wah buat blog br

eT said...

mira:
motif yg sama la kan...
tinggal blog lama...ke blog baru...huhu

nad:
ada lagi...
tukar sbb blogdrive cam ssh sket nk letak gambar2 tuh...kata ikram la..

noor:
berhijrah... :)

e.l.i.s.s.m.i.e said...

laki aku jugak semangat hangat2 taik ayam. last2 aku pulak take over..