Tuesday, January 18, 2011

Mengah wehh!!!

haisshhh...mengahnyer naik turun tangga...naik turun bukit...
nasib lif xrosak...kalo x menapak lg tinggi kene raghaih bangunan...

xder ke diorang terfikir nk sediakan parking untuk ibu2 mengandung ni eh...
maklum la parking bukan main jauh...xder la jauh sangat...
tp kire jauh gak la...dari umah sampai opis paling sket ai kene panjat 86++ anak tanggaa (kire la sgt tu konon kan...)...kalo lebih tambahkan je la sendiri..:p
mana x nyer...jalan cam siput...boring sambil membilang anak tangga...hehehe (ada x org wat keje cam aku neh?? :p)

berbalik pada tajuk...
kalo ada parking khas kan best... parking for pregnant mom ... :)
maklum la...skang ni dah byk transport khas utk wanita...
sonok jadi wanita...macam2 keistimewaan dapat...org laki ada dapat??? ngeh3...

smlm pon tgk berita, pasal pelancaran BAS WANITA....
kt bas rapid tu ada gambar wanita la...
beroperasi sepanjang masa kecuali sabtu, ahad, dan cuti umum....
mungkin time sabtu, ahad, n cuti umum tu soh dok umah dediam...jgn ngengada nk kuar berjalan...huhuhu
dah lain plak citenyer....:p

bila dah mengah...dah penat...tenaga pon dah xder...nk kene refill la plak ni kan..:p
k kawan2...mau carik makan...nyum3...
selamat bersarapan sume... :)

nota urat saraf: sape leh tolong ajukan proposal ni pada pengurusan atasan??hehehe :P

12 budak comey:

Fieza79 said...

hehe terasa rindu pulak nk rasa saat2 mengah time peknen ni...nmpk sgt tingin nak peknen lg kan hehee

eT said...

hehe...kalo teringin kene usha kasi dpat la...:p
moga keinginan tercapai..hehe

mamasue said...
This comment has been removed by the author.
mamasue said...

takut nt yg boyot2 pun ngaku pregnant =)

psst:mamasue tag eT utk join contest...

Amy Syaquena said...

Tak sabar pula menanti saat itu..

chugie said...

same lah et, bestnye kalau ade parkir khas tuk pregnant lady kan?

Sumijelly said...

hik3... kalu opis pun buat park tuk ibu mengandung.. untung kan badan......

tp sekarang kat pasaraya pun dh banyak kan...

tp masih lagi ramai yg park kat tempat yg tak sepatutnya hak dia........

Sumijelly.com

Sharinginfoz said...

penting juga ada bay khas kan

NM02 said...

mm.... ape2 pun, u take care ok..

AngahSayang2314 said...

wah...... best tue...senaman org peknen hehehe..oppsss pedas ke komen??? sorry ye et

|| NaFiRaa || said...

ai pon mengah hari nih.. jalan kulu kilir.. tolong org buat keje.. keje sendirik terbengkalai.. last2 mogok.. malas nak buat keje.. biar dia.. errkkk terEMO plak..muahahaha

Mrs. Asida said...

ko jgn terkejor memanjat tangga kang terberanak kat situ lak.. ish..

Oklah ek ada bas utk wanita pula, sediakan sekali pemandu wanita. rasa lebih selamat sikit klu naik malam2..

tp aku dah lama tak naik bus.. huhu takpelah pk untuk adik2, sanak saudara pompuan yg naik bus tuh kan..