Sunday, January 30, 2011

Bila Mood Melarai Mai... :)

nk update mood melaram ni jap... :)
ni ngah tunggu ikram tengok bola...
malam ni plan nk makan sate haji samuri yg kedai kt pkns tu jek...
malas dah nk pk menu lain...

bersantai2...lepak kangkung mak yung jek la...hehehe
sambil2 melayan blog baru ikram (nnti ai wat pengumuman..muaahahaa)
sambil layan blog aku...sambil jengah2 blog orang...
mood malas ni...bw je la...semedang jek malas kan... :P

meh la layan gambo aku melaram nih...
dah lama xtempek gambar sendiri rasanyer kat blog nih...hehe
abaikan muka aku yg xbermakeup tuh...
std makeup aku bedak baby dania tu jek...ngeh3...

ini ngan tudung yg aku beli kat jualan amal tuh...
sesuai x ai pakai...
to izan: aci x gaya gini???hehe...kot ada gaya lain kan3...

ni plak shawl hadiah izan bg kat aku tempoh hari...
senang nk pakai sbb shawl ni xlembut sangat...hehehe
budak kecik kene paksa amik gambar ngan ibu... :p

korang makan apa malam nih??
lambat plak leh makan sate nih...
sape penganjur bola tersebut???break kejap boleh???huhuhu

18 budak comey:

ciK mOt ©™ said...

naper muka dania tu...cam marah jek...hehehe

eT said...

muka kene paksa tu..hehe

A.s.t.i.n.a said...

Dania sgt tidak puas hati nampaknya...

ieda said...

cantik .. akak x pandai pakai shawl nie .. mcm x kena jer kat muker tuu ekekkeke

eT said...

Astina:
ngikut ibu tuh..rela dlm paksaan.hehe

ieda:
kalo dah pakai,mesti cun punyer.huhu.

Yan said...

salam ET
mungkin ET tak baca abis entri update peserta tu.. kat bawah dia ade tulis.. update tuk peserta yg join minggu2 sebelumnyer.
update peserta tu tiap2 mgu yan update..
dun wori yer

@e_da said...

waa cantik..cantik...ibu preggy ni

Mrs. Asida said...

Comelnya juga Dania wat muka tak puas hati tuh.. :)

Mehlah sikit sate tuh.. lama tak makan.. hihi

Cempakamelati said...

Dania tu nampak cam tertekan jer..kenapa??

eT said...

Yan:
owh ye ker?xperasan plak.nyway tenkiu.hehe.

E_da:
selebet pon cantik yer.tenkiu2.hehe.

Asid:
blom smpai kt ko,dah tinggal batang lidi jek.huhu

cempakamelati:
dania tu mmg..suka sgt wat muka pelik2.huhu.

Sarah Syazwani said...

comel dah tu..ala2 arab sket..hehe

~izan~ said...

ha betul kata sarah,comey dah tu..arabic dah tu...seri ibu ngandung =D

~izan~ said...

aku pun baru remove HB aku..sbb baca yg entry kak zefa tu..kena rehatkan dulu huhu...

eT said...

sarah:
tang mana la arabnyer...huhu

izan:
yer la tu arabic...
hb tu aku remove semalam...
mmg lama dah nk remove..tp asik lupe jek.. :p

Fieza79 said...

ok dh comel tu...

miezaniera said...

nape posisi sama je 2 2 gmbr..dania pn macam tk iklas je..hehe tah2 dia nk pakai tudung gak kot..asyik ibu dia hehehe

iera said...

comel2..hehehe..akhirnye ade jugak gmbar kak et prgnent..hehehe..lawak betul muka dania..cam geram jerk kne pksa yer?hihihi

eT said...

fieza79:
hehe..macihh...

miezaniera:
haha...posisi kene sama...nk tayang clip tudung..:p

iera:
hehe...nnti kasi zoom tang powut plak.. :p