Friday, January 21, 2011

Mood Happy...tapi...

ari ni mood adalah happy sbb chenta hati pulang ke pangkuan...hehehe
windu weh...baru seminggu..:p

tp ari ni jugak dak kecik si nursyaza dania n xsihat...
dari malam td badan dia panas..
bangun pepagi tadi dengar bunyi phone...wording pertama kuar dari mulut dia.."ayah"
tp bukan ayah yang call...huhu
demam rindu la kot...nasib ari nih ayah dia balik...

xpon dia demam pasal aku jemur kt tasik shah alam petang smlm...hehe
umah xder letrik kan...pusing2 bandaraya shah alam jek la...
p shopping complex...juz beli belon spongebob ngan buku 123 + pelekat spongebob...
bese la...dunia anak den ni ngan spongebob jek...
tp malangnyer spongebob xmacam hello kitty...
byk koleksi hello kitty kat luar sana kan...
cam fasha anak dara mummychacha tu kan...meriah hello kitty...
si peminat spongebob nih ssh nk carik menan kt luar...
bila dah jumpa..hug xmo lepas...huhu

balik umah dalam kol 6 ingat letrik dah ada...
tunggu punya tunggu kol 8++ baru ada letrik...
bergelap gelita la kejap...
internet pon xleh akses...sbb kt umah aku akses guna wireless...huhu

dan skang ingat sambil2 nk BW and nak wat keje sekolah...
tp..anak den ni memerap jek xsihat...jenuhhhh....

11 budak comey:

izan_cute said...

oo dania minat spongebob ek..hmm,btol gak tu,tak byk sgt benda alah 4segi kuning tu kat luar sana tp kalau rajin cari ada aje... bdk2 ni kita ajar pun suruh suka itu ini tp diorang sndiri yg minat kan?hmm..

p/s :syoknyer chenta hati dia sudah pulang..ngeee

ciK mOt ©™ said...

anak tak sihat ibu susah hati wooo

Nad @ MamaZakwan said...

dania rindu kt ayah tu..
ksian dania..

eT said...

izan:
tu la...aku ada gak carik gadget2 spongebob bila berjalan..tp xbyk choice..huhu

cik mot:
mmg ssh ati la kak...
nasib dia aktif sket...

nad:
xper..ayah dah balik...
sampai xbg ayah kuar umah...soh tido jek...

Sarah Syazwani said...

musim demamla skrg ni..anak aku pun 2 2 demam,,penin pale tido x cukup

mai singgah sini yee
http://gorgeousladys.blogspot.com

Gieyana said...

kalau anak x sihat mmg susah ati kan..moga cepat sembuh k..:)

wahida said...

alahai, semoga cepat sembuh si kecik tu..mmg musim demam kot..anak saya si adik tu pun demam jugak...huhuhu...
err, anyway, salam kenal, saya dah follow, kalau sudi follow me back k!!

kakyong said...

mujur la si ayah dah pulang.. kalo dak mesti lagi la melarat2 demam rindu.. ;)

hajarus said...

ala siannyer dania. mujur ler ayahnyer blk sbg pengubat rindu.. :)

eT said...

sarah:
tu la...memana baca cite budak demam...

gieyana:
thanx..hehe...

wahida:
thanx follow...dah follow dah.. :)

eT said...

kak yong:
Alhamdulillah..ayahnyer dah balik...

hajarus:
hehe...tu la...