Tuesday, January 18, 2011

Hadiah dari GA Hanya Untuk Kamu


salam petang korang...hehe

ada cite best petang nih...
ai dapat spesel hadiah dari IZAN sempena join GA Hanya Untuk Kamu kt blog dia...ngeh3...

ala...izan...xkenal ker...
izan ni sama2 study ngan ai dulu dari zaman diploma kt jengka sampai la degree kat shah alam nih...
skang ni dia dah ada anak 2....hehe
aku ikut belakang jek...:p

cite panjang pon ai xpandai menggoreng sangat...
nk tayang ni jek kt korang...:p

nampak ker???aku pon xnampak...
jap nk kasi salin...

2 x Hadiah untuk kategori khas follower : sehelai shawl dan frame :
Kategori : Follower aktif dan pengkomen tegar (maknanya memang paling banyak komen dari dulu, kini dan mungkin esok2 =D)

eT (62komen - mengikut perkiraan top commenter counter)

Alhamdulillah...tq izan...

6 budak comey:

eMMe said...

me pun kenal izan tu...hehehe...kecik kan dunia ni...pi mai pi mai tang tuu juga org yg kite jumpe...hehehe...tahniah, dpt hadiah...

ciK mOt ©™ said...

akak tak dapat adiah pun dari izan tu...kecik ati ar gini

miezaniera said...

kenai2..tp mana adiahnye? hehehe

|| NaFiRaa || said...

wahhhh.. rezeki tuh~ bukan senang nak dapat hadiah cam nih.. tahniah2~

aku la... said...

tahniah2..rezeki tu

sahromnasrudin said...

assalamualaikum..tahniah!! murah rezeki awak..btw, sy folo blog ini