Sunday, January 30, 2011

Tak Tahan Godaan Bershopping

Align Center

sesungguhnya aku mmg xtahan dugaan nk bershopping...tp shopping aku ni bese2 jek...
xder la shopping giler babas xhengat dunia...hehe

ini cite minggu lepas...
pg tu baru jek cakap ngan ikram xnk beli baju...
duit gaji dah abes wat bayar yuran sekolah..huhu

kt bawah perkarangan opis aku tu diorang ada wat jualan amal...
macam2 ada jual...baju2..tudung2...aksesori wanita...
penapis air...ubat-ubatan...macam2 la...

tetiba tengok 1gerai ni ada jual barang2 pompuan ni kan...
nmpk la ada dia gantung inner tudung rm5 sehelai...
pas lunch, singgah la situ nk membeli...dah pasang niat ko...huhu
belek2 aku amik la sehelai...berkira nih...
memula nk belanja cara berhemah...huhu...xmo beli lebih2...
tetiba nampak tudung selendang plak...rm10...ngeeee...xper la..sehelai je la lagi aku amik...
baru rm15...hehehe...
pusing2 nmpk baju plak..kaler purple...giler ko...
atas saranan kawan2 soh aku amik yg bunga merah...
baju tu harga rm28 dia bg aku rm26 jek...memula dia cakap "amik 2 la kak...saya bg rm25..."
saje jek nk pancing aku kan...mencciiii....
dan last2 aku dah belanja kt situ sebanyak rm41...huhu

balik eden tunjuk la ngan ikram...
memula kata xmo beli baju dah..tp last2 beli jugak...huhu
sabar je la ngan dak eT sorang nih.. :p

ni la inner...tudung selendang...ngan baju tuh...
ni 1st time aku beli selendang cegini tau...saje nk test try cuba tengok pakai...
ada cung kaa... :p

malam tu aku bg model sexy yg setia xberbayar aku tu memperagakan tudung ai...
maklum la dia ni pantang tgk barang baru ibu beli..tau2 jek nk test jugak...
cam tau sangat dak kecik nih...huhu

k yer korang...salam ari ahad dan selamat berhujung minggu...
kt sini sepagi nih ujan jek...xbenti2 lg...
kang tgh nk p wedding kawan kt shah alam...

p/s: next en3 ai letak gambar ai melaram ngan tudung nih...hehehe


11 budak comey:

mamalieyna said...

kt sini hujan gak, tak benti2 lagi,,sedapnya kalau layan mata ni kan.. ^_^

murah betul baju tu, key lah tu, berhemah jgk tu berbelanja, berbelanja time murah..hehe..teringin nak beli tudung gitu gak, tp herm..tak reti nak memakainya, kang rugi kalau beli..so tak belila..kt sini pun RM10 dah..^_^

comel si model cekci muslimah ni..hehe..

A.s.t.i.n.a said...

hak alohhh model tu sgtlah sexy... herher

~izan~ said...

ko membeli sambil beramal..takpe..lg byk lg bagus hehehehe

*∽ IZAN ∽* said...

ok tuu... shopping sambil beramalll.. biar poket sendiri kering, tolong penuhkan poket orang lain hik hik hik

eT said...

mamalieyna:
model cekci tu mmg...
nasib tudung tu besau...cover la sket..hehe

astina:
hehehe...hot masuk paper nnti...
kalah fasha sendat.. :p

~izan~:
hehe..mmg bagus...tang poket sendiri tu yg sakit.. :p

*∽ IZAN ∽*:
hik hik hik...tu la dia...

Mrs. Asida said...

aku dah jadi konfius dgn dua nama pekomen diatas.. hihi

---------------------------

Comel tukang model tudung tuh..seksi!.. hehe :).. macam ku nampak tudung ni tadi siang.. hehe :) comey gak ko pakai.. eh baju pun sama ngan yg ko beli ni yer? cantik2!.. tak rugi ko beli.. cantik sambil beramal.. renung2kan dan selamat beramal.. :)

eT said...

Asid:
setakat ari ni aku dh jumpa byk izan.huhu.
Tu la aku ckp,xdan nk pk nk pakai apa p wedding ejump tuh.
Main belasah jek mn yg ada. :p

miezaniera said...

hehe comeinye dania..seksi u..;D murah gile baju tu..nape tk ajak i sekali..menci lah cmni..

eT said...

eleh...
cam la time kite beli bai xder...huhu

ajumohit said...

kita pun suke sopping...

cik puan akish said...

bersopeng itu adelah terapi....

terapi kocek juge...

=D