Saturday, January 8, 2011

Korang nk tengok Restoran aku?? :)

teringat plak aku kat dunia cafe nih...
suatu masa dahulu aku giat memasak kt cafe ini...hehe
macam2 menu ada...
dari yang halal sampai ke makanan haram aku masak...ish...ish...
yg haram tu lg la mahal harga dia kalo jamu org makan...
pasal dia kt alam maya (facebook)...belasah je masak xkire halal haram...huhu
asalnyer aku xmain cafe2 nih...
pastu tgk ikram main...maka aku kene join jugak la...:p
mesti kene ikut apa dia buat...bagus x aku...
leh bersaing...cafe sape lagi maju...
yg pastinyer en.ikram lg kedepan la dari aku....
aku kt opis xleh masak2...hahahha...teeeetttt......
pastu ikram la rajin2 mentenkan cafe aku ngan dia tuh...
aku juz tanya cane progress biz cafe kite ari nih...ada maju kaa? :p
main la sampai bosan...sampai xder masa nk jengukkk...
dan skang xtengok2 dah....
ni pon jenguk ari tu sbb ramai bangat kawan yg invite la...send dish la...request itu ini....hehe
nk tgk apa jadi dah cafe aku tuh...penuh salji dah weh...hehe
dari start aku nk masuk byk btol msg2 sampingan itu ini yg kuar...
maklum la...lama xjenguk...:p
layan je la...hehehe
dapat free prize lagik...korang dapat? :p

chef upahan aku ni sonok aku kembali nk masuk cafe...

huh...punyer la byk request kawan2..:p

coins tu kalo leh wat p beli minyak masak ngan isi minyak kete pon bagus kan3...:p

rupa paras cafe a.k.a restoran aku...hehehe...

meh3...jemput2 masuk....nk makan apa...order jek...:p

eh..izan...ko nk tumpang wat kek leh la kt cafe aku nih ha...tp nnti aku beli oven dulu...hehe

11 budak comey:

sHi Ma said...

cafe world... lama dah tak main.. :)

|| NaFiRaa || said...

hehehe.. ai pon dulu terjebak gak!! baru jek dapat bebaskan diri.. skrg nih memang x masuk dh.. hubby ai tolong masak2 skrg nih..muehehehe

Zefa NorAsmara said...

Hehe.. Et ada cafe lah.. kak zefa tak reti nak main bende2ni.. :-)

padin said...

cess, ingatkan restoran ape la tadi, dah start keta dah nak terjah wakakakaa

Zaidah said...

dah dapat untung ker blum MT....mesti beriban2 dolar...

mimie1678 said...

assalam ... saya jalan2 sini... follow sekali.. :-)

eT said...

Shi ma:
angin dunia cafe dah xder.hehe.

Nafiraa:
2 la.main 2 kn tgk jam alert mknn masak.hehe

eT said...

Zefa norasmara:
hehe.kalo xsbb asben main,mmg xmain jgk. :p

padin:
cafe ni xder parking lg la padin.huhu

eT said...

Zaidah:
untung pon bkn dpt real.huhu

mimie:
tq :)

Mrs. Asida said...

oo still open ek ko nyer Cafeworld. suami isteri kena tolong menolong wpun dlm bab games ni..

aku nyer dh lama stop..cayok2!

eT said...

xmain dah asid...mengimbau kisah lama jek...hehe