Tuesday, January 4, 2011

Shamsul Ghau Ghau dan anak 1.1.2011 11.11am

Shamsul Ghau Ghau dan anak 1.1.2011 11.11am (byknyer 1 kan...)

pagi ni dengar cite kt era diorang call shamsul ghau ghau...
maklum la shamsul ghau ghau baru dapat 2nd baby kan...
yg menariknyer baby gurl dia lahir 1.1.2011 pada jam 11.11am...
kelahiran secara c-zer lagi kali ke-2...

bila pak nil tanya cam dirancang jek...
shamsul jawab plak doktor kata baby mungkin akan kuar awal sbb baby besar...
1st baby dulu pon by c-zer jugak...xmustahil yg 2nd pon akan kuar ikut tingkap...
then doktor suggest c-zer sbb nk date 1/1/11...huhu
so, shamsul request untuk lahir jam 11.11am...keluar la anak gugurl...anak pompuan..
shamsul kata dia ada refer ahli falaq...boleh ke xboleh...
katanyer kalo 6 bulan..7 bulan...nk kasi push kuar tu xleh la...wallahualam....

lebih kurang la kata shamsul ghau ghau tu...huhu
1.1.2011 11.11am...nk cun lg ic nnti p bersalin kt terengganu...:p

tetiba pepagi buta cite pasal artis plak...hehe
bukan apa...xcited nk dpt baby gak nih..:p

InsyaAllah lg 3 bulan...ngeeee....time bulan 4 nnti...
ada date cun ke leh pilih bulan 4 tuh?huhuhu

18 budak comey:

ciK mOt ©™ said...

hehehe...tulah tu, tetiba citer artis plak...

izan_cute said...

ko kalu bersalin normal,nk pilih date tu err mcm tak la kot hehe...aku beranak ceaser pun doktor pilih date hehe..tp baik la normal dr bedah2 ni...

@e_da said...

kalau czer leh pilih tarikh kan

eT said...

cik mot:
hehe..citer yg leh kembang2 diri sendiri :p

izan:
hehe..dania dulu kuar 22.2.2009...
time tu ayah dia usap2 perut kata kuar 22.2...bagus x dia dgr cakap ayah dia kuar date tuh..:p
baby ni pon leh usap2 pujuk kuar date yg cun..hahaha
pesal org skang sibuk nk date cun eh??sanggup c-zer sbb date cun...ish...ish...

e_da:
boleh pilih date...tp org c-zer ni sbb dah overdue ker...mmg xder harapan normal ker...kan3...

iera said...

c-zer rupernyer..klu lahir kat tganu ic ank shamsul jadi 110101-11-1111..
hahaa..klu lahir 111111-11-1111 cun ke?

eT said...

cun la tu iera...
11111111...mana nk dapat kan...:p
tp tang 4 angka ujung tu leh pilih gak ker? :p

izan_cute said...

ntah la..agaknya tak sakit kot depa suka caeser.tp cam aku yg dah rasa ceaser dan normal ni,baik la normal.bley cepat sembuh,bley bengkung,jamu bgai hehe...aku caeser sbb dh xde harapan normal huhu.

dania mmg anak yg baik.ari tu aku tgk dia cool je atas dukung ikram hehe

EiJa ZaQuaN said...

hehe..kalo la diberi pilihan bole pilih tarikh tanpa perlu czer ok la..

x sanggup rasanya nak kena czer lagi..eija dulu 1st baby kena czer n kebetulan pulak dpt tarikh cantik..06.06.08 jam 5.55a.m itu pun setelah bertarung utk normal 12 jam dlm labour room.

hope sgt kali kedua ni x czer..

miezaniera said...

et nk buat blog gosip ke thn baru ni hehehe mana la tau kan leh masyuk kekeke
bestnye dia nk dpt baby lagi hehehe

eT said...

izan:
hehe..aku xtau cane rasa c-zer...
kalo leh nk normal jek...
dania mmg cool cam ibu dia..:p
tp si bambam pon tgk dok melepet jek kt daddy dia ri tuh...huhu

eT said...

eija zaquan:
hehe...kebetulan...
kalo normal pon ok..xkisah la date tuh..asal baby selamat..:)

miezaniera:
mn ada gosip pon...
citer betui nih....lgpon date tu cun..hehe

Farihan said...

member aku namer ikhsan kawen tarikh 1.1.11 jam 11.11 menarik kan..ada2 jer diorg nie

Sarah Syazwani said...

nape lahir kt tganu ic lagi cantik pulak?

FarhanaFabulous said...

canteknyeee tarikh tu...tpt ngn mase skli..lucky btol..

|| NaFiRaa || said...

hehehe.. bulih pilih2 tarikh plak.. rezeki tu~

eT said...

farihan:
kawen tu mmg dah ada hal la...
org mmg leh plan...
ni beranak pon nk plan..:p

sarah:
sbb ganu ic 11...byk la 1 nyer...hehe..tp utk ari ni xcun dah lerr...:p

eT said...

FarhanaFabulous:
cantik kan...bertuah dia...:)

nafiraa:
kalo c-zer mmg boleh pilih tarikh...huhu

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

kalo kita suka manual lagik dari auto...senang nak jaga kalo operate kan kena banyak pantangnya