Friday, January 28, 2011

Komen Renew Roadtax guna myeg

salam tengahari jumaat...
owh..dah tengahari...aku baru balik dari p checkup n minum air gula kt klinik tadi...
Alhamdulillah...kandungan dah masuk 30minggu..

dan sume nampak ok...air ketuban ok...kedudukan baby ok...uri ok...
berat baby dah 1.6kg...aku plak 2-3 ari ni selsema..
jalan pon asik melayang2...
so, doktor bg aku mc ari ni rehat kt umah...hehe

ok..back to tajuk asal... :)
ni pasal entry roadtax smlm kat sini...
smlm dapat roadtax kan...dan pembetulan dari bang am...
diskaun tu bukan utk myeg..tp diskaun utk insurans..hehe
ni aku capture komen dia kat bawah...


salah info plak smlm...kire clear la eh korang... :)

pastu ni bang am tweet pasal service myeg malam tadi...
dia pon terkejut roadtax dah sampai ..
(aku xinform pon kat dia roadtax dah sampai...dia p baca blog aku...hehehe)
sampai aku pon aterkejut sbb dia terkejut...
dah la time dia terkejut aku ngah berperang nk tido awal smlm...hehehe

dan pagi tadi...en.myeg pon tweet ikram ucap terima kasih...
dan dengan slumber...ikram mintak myeg anta scha lenkali...haha
demand jugak yer customer nih.. :p

pastu myeg kata next renewal dia anto scha..hehehe...
yer2 jek scha nk mai anto roadtax kan... :p

p/s: tweeter myeg ni bukan yg rasmi punyer tau...
dan utk sape yg xkenal bang am a.k.a murtabakayam tuh...beliau adalah suami ai... :)


5 budak comey:

~izan~ said...

hehe..aku siap dpt email pembetulan lg dr ko hehe..lps ni keta laki aku guna ni la,keta aku dh sudah awal thn ari tu..diskaun tu insurans yer..bestnya kalau dpt diskaun byk2 insurans ni..byk woo nk bayor..hukhukhuk

eT said...

hehe..yer la..
takut plak aku salah paham kan...:p
nnti kata aku reka cite plak..ngeh3

noor said...

sng yer guna myeg nih..pasni nk try ler

Mrs. Asida said...

kami pun guna myeg jerk.. senang kan. siap anto kat umah.. mcm aku renew lesen kete tahun lepas.. :)

eT said...

Tu la..sng jek.hehe.