Thursday, January 27, 2011

Saloon CHINTA a.k.a Fasha Sandha


tetiba nk bukak cite Fasha Sandha plak..hehe
bukan cite pasal dia putus dengan Jejai ker...or cite fasha frust ker...
tp, cite fasha bukak saloon...

ala...cam dalam cite CHINTA tuh...
aku antara peminat cite tu dulu...hehe...korang pon mesti ada yg minat tgk cite tu kan...
walaupon ada yg kritik jalan cite dia...hehehe
dulu aku pon penah post pasal cite CHINTA tuh...
ending dia plak sangat sedey yang happy...cane tuh??huhu

korang nk tengok gambar saloon dia??
saloon ni pon dinamakan dengan CHINTA tau...
pandai fasha sandha buat biz tgh2 kontrobesi cite dia....huhuhu
tetiba teringin nak p saloon plak...tp ari tu baru jek cantas rambut...heheehe


huh...agak2 jelingan ni dapat tarik pelanggan x?huhu

ada bunga purple la...tu je yg aku nampak...hehehe


purple..purple...purple... :p


gambar: oh bulan

cuba korang bayangkan...
artis hot ngah potong or dandankan rambut korang....ngeh3...

10 budak comey:

mummychacha said...

sgt bagus...ni kira backup kerjaya dia sebgai artis la ni hehe...nnt dh tua2 kot takde org amik berlakon bley gunting rambut (err,nampak ke time tu nk potong rambut hehe)

aku la... said...

uitt..awainya bangun update blog...heheh ok la pelaburan dia untuk masa depan

iera said...

ye ke fasha pandai potong rambut?
pekerja die la kot..klu fasha yg potong nk jugak p salun die..hik3..

azieda razak said...

tahniah la fasha... lepas break dgn jejai masih mampu buka salon..

iera said...

tak suke la tgk jelingan fasha tu..huhuhu

eT said...

izan:
hehe...yer la..kena ada income lain jugak kan...
kontrobesi xkenyang pon..:P

aku la..:
aku dipaksa dak kecik bangun...xbg tido..huhu
dania: "ibu..wat keje.." (sambil tunjuk netbook..huhu)

eT said...

azieda razak:
hehe...plan lama dah tu kot...

iera:
yer la...sure la dia ada pekerja..huhu

e.l.i.s.s.m.i.e said...

tadaknya dia nak potong rambut kita ni :p

takkan tadak pekerja :p

dia ni peminat uitm gak ker, purple semua..hehehe

miezaniera said...

hahaha betui2..tkdaknye dia nk potong rmbut kite..tp kalo lah betul,mmg salute la..hopefully dia brjaya dlm bisnes nye..hehe

Mrs. Asida said...

cantiknya design saloon dia.. purple gitu. klu aku buat utk umah aku cam ner? hehe berbunga2 hati girang.. :)