Thursday, January 6, 2011

PTPTN - PERTUKARAN PINJAMAN ( 3% ) KEPADA PEMBIAYAAN UJRAH ( 1% )

versi berjaya mohon...
berjaya mohon ok...bukan berjaya tukar dari 3% ke 1%...
ptptn blom bg email kata dah kompem tukar...

ari tu dah wat en3 pasal tukar 3% ke 1% nih kt SINI

ni baru buat pulak...sbb ari tu dia kata "Permohonan Boleh dibuat mulai 1januari2011"
klik link SINI untuk mohon...



pas kuar msg camtu...dia akan bg email plak kt kite...

Anda telah berjaya membuat pendaftaran.
Sila klik di sini untuk membuat PENGEMASKINIAN BAGI PERTUKARAN PINJAMAN (3%) KEPADA PEMBIAYAAN UJRAH (1%)

kat link tu kene update maklumat peribadi/bapa/ibu/majikan....
pas kompem kt link yg dia bg tuh dpt la email lg sekali:

Permohonan anda telah diterima dan akan diproses. Keputusan permohonan akan dimaklumkan melalui emel. Terima Kasih.

pastu tunggu je la email dapat tukar ke tak..hehe
aku ngikut je la apa yg dia mintak tuh...
tunggu je la hasilnyer nnti....

korang dah wat ker???

12 budak comey:

ciK mOt ©™ said...

sib baik berjaya memohon...kalu idak akak bakar ptptn tu...akak dah lama mohon tak pat kata putus lagi ni...mencikkk

[s][u][e][h][a][n][n] said...

dah buat...baru dapat email kata diterima n akan diproses :)

|| NaFiRaa || said...

belom lagi!! nak buat jugak!! nak buat jugak!!!

ieda said...

heheheh semoga semua suksess .. study betul2 tau .. kalau tidak sia2 jer nak bayar balik nanti huhuhu

eT said...

cik mot:
ye ker kak?
try mohon lg sekali bg putus..hehe

suehann:
2 la...kene tunggu je la kan...

eT said...

nafiraa:
sila2...nnti lupe...

ieda:
ni bayar yg dulu la nih...
yg ngah study skang sdn bhd...
ada yg nk sponsor ker? :p

miezaniera said...

dah mohon tp tk kemaskini lagi..hehe

aku la... said...

sama laaaa.dah mohon tapi x kemas kini lagi.mintak no ic abahnya la pulak..den tak ingat..nak kena korek2 dulu..huhu

chugie said...

dh lulus ptptn tu, so kene study rerajin k..

Anonymous said...

dah abeh pun bayor.. huhuhuhu

Atia Adina said...

aku tak buat lagi....esok ar nak buat...tq bgtau...aku dah hampir kelupaan

Anonymous said...

kuantan kt klinik mana yg 4d rm70 je tu?