Monday, January 24, 2011

CNY Sale, 3D/4D Ultrasound Scan

xsesudah dak eT ni ngan 3D/4D scan dia tuh...hehehe
xniat nk cite pasal ni lagik wat masa nih...
tp...tetiba dapat msg dari KS...
sape KS aku xkenal...bila bukak msg dia seperti dalam gambar kat bawh tuh...
xnampak eh...jap eh nak salin... :)

CNY Sale, 3D/4D Ultrasound Scan Service, New Baby Sling, Avent Ang Pow Packet & Calendar is now all available at http://www.kasihkusayangku.com/. Have a look :)

hairan kan...cane KS ni leh tau no phone aku...
kawan ker?? :p

tp mengenangkan aku mmg berhajat nak wat 3D/4D scan nih...
mungkin untuk experience jugak la kan...
so, kalo ok leh wat lagi utk next...next...next...next... (byknyer anak den..:p) baby... :)

klik gambar utk besar or ke website dia...
cam menarik jek pakej dia bg tuh...
cam byk plak diorang wat CNY sale tuh...
p la jengah kt http://www.kasihkusayangku.com/ kalo rajin...hehehe

nak try hola2 en.ikram jap nih...
nak tanya pendapat dia...hehe
proposal kene submit jugak nk wat mende alah ni pon...kan3...


9 budak comey:

lydzar said...

dapat gak sms dari KS tadi.. ET penah register kt website dia kot, tu yg dorang simpan nombor dalam database dorang. bila ada promo2 mcm ni, kompom la dorang send kan je kt nombor dalam database dorang

eT said...

dapat gak yer...
agak2 ok x KS nih?hehe

Gieyana said...

buat ar..mmg best tau buat scan tue..nmpak bb live jer..teruja menengoknya!hihihi

EiJa ZaQuaN said...

hhehe..biasa la sbb skrg ni mmg trend org sibuk dok wat scan 3D/4D..eija teringin gak nak scan 3D/4D ni for 2nd baby ni..tp asben eija ckp kalo harganya mahal melampau2..ermm lupakan jerk la..

eima said...

mahal tak ....

eT said...

gieyana:
hehe..xpenah wat lg...
teruja jek nih..

eija zaquan:
mmg mahal kt klinik bese..kene carik yg kolej2 tuh...student wat murah sket..:p

eima:
rm90 tu paling murah la tu area klang valey nih...
besenyer rm100++

|| NaFiRaa || said...

urrmmm.. menarik jugak tuh~ kekeke

@e_da said...

wahh bestnya..siap ada sale tak tahan tu

izan_cute said...

ha,aku baru tgk no lama aku,ada gak sms ni..aku dpt sbb pernah beli brg kt situ rasanya... KS ni kasihku Sayangku kan..hehe