Friday, January 14, 2011

Nape Banyak Requests kat FB aku??


korang tengok request tu...byk kan...
aku jarang bukak fb...kalo bukak pon jap2 jek...
masuk jenguk pastu kuar....tu je la yg aku rajin...hehehe
tambah la nih...group sekolah pon diorang wat kt fb...

salah satu sebab kat opis ai ni xleh bukak fb...dulu la...pastu berjangkit penyakit malas bukak fb dari situ...:p
skang ni kadang2 bukak...
bukan apa malas nk tgk sape la yg request tu...
tp kekadang malas...ai approve jek...hehe

pada akak cik mot...msg akak kt fb tu bila saya baca akak dah offline...hehehe
makanyer saya reply tang lain la plak..:p


15 budak comey:

Gieyana said...

Ai punya pon byk gk..especially tang game tue..menciii gak!huhu

b a m b a m ' s said...

cik bambam tag awak!! http://bambam-story.blogspot.com/2011/01/25-random-facts-about-me-myself-and-i.html

Zaidah said...

tak suka klu diorang request game...buat menyemak aje....

Alin said...

kalau nak accept request kena tengok jugak..psl nnt ada yg remeh temeh tu yg payah....

miezaniera said...

set je la request tu jadi clear hehehe

fatin hanani said...

fatin pun jrg buka fb hehe
mls...
pling x suka request game tu :P

mekchu said...

hehe.. sebab opis blocked kot.. sbb tu jadi malas nak layan fb..

ct shah said...

assalam tuan rumah.bw sini.follow u.singahlah teratak saya & b my follower back yer.hehe..

p/s:saya pun byk yg nak jadi friend request sampai tak terlayan.internet kat umah pun slow yg amat.tu yg jarang giler bukak fb.

Sharinginfoz said...

saya punya memang tak aktif langsung fb

░♥si lampu neon♥░ said...

apps yang menyemakkan =(


Check it out Entri Paling Best !
# Isteri Mengidam Makan Babi !#
# Cara Buang Windows Genuine Notification#
# Awek Leggings Ketat Seksi #

E.d.Y said...

ok la tu..mine...friend request je nak dkt 200 xapprove..xmasuk yg lain..haha

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Selamat Tahun Baru Dengan Azam Baru
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara
Salam Sebuah persahabatan....
Terima kasih atas kembara ziarah maya”

yupppp suka main game pokerr ajerrr.... sangat asyik dan leka sangat....

Amy Syaquena said...

amy semua game yang masuk amy blok so sekarang dah tak ada request..tak de menyemak dah..

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis said...

mesti ramai peminat, tu yang ramai dok request je...

NINIEZANE said...

anda kena tag ye...
http://niniezane2009.blogspot.com/2011/01/first-bloglist-entry-paling-popular.html