Friday, March 18, 2011

Awak nak jadi kakak saya??


awak nak jadi kakak saya??
kalo ikutkan kalo jumpa org...nk bg dialog camtuh...apa motip???
hehe...ntah la penyakit apa yg ada ni...
sampai kan sume org aku panggil kakak...lain la kalo tengok budak2 bawah umur tu xder la aku panggil kakak kan...ate giler ker...huhu
tp..bila nurse panggil aku akak...terkedu jap...
nampak tua dah ke ai nih...rasa cam baru abes sekolah jek...hehehe (wajib perasan kan..:p)

aku rasa cam sentiasa muda kan...pastu org sekeliling nih cam nampak suma cam membesar dan menua dengan cepat...
cam la aku ni xmembesar n menua sama2 ngan dioarng...
tambah2 akhir zaman nih...sumenyer rasa cam cepat jek berlalu...
start dari kejadian manusia...sampai la kejadian alam...bab kemusnahan contohnyer tsunami baru2 nih...cepat jek berlaku...
bila fikir2 balik...mmg kite di akhir zaman sangat2 dah nih...sangat!!
nak kiamat???wallahualam...DIA jek yang tahu...

tetiba jek en3 ni jadik en3 muhasabah diri plak...hehe
ok la tu kan...dari lupa diri langsung...


pusing kiri...pusing kanan...tengok ramainyer kakak...
kak mas...kak nura...kak bai...kak mira...kak rosssss (upin ipin panggil..hehe)
makcik2 pon aku panggil akak...biar diorang rasa muda belia...baru sihat tubuh badan...
bila sebut tua kang..terasa sengal sana sini sakit...

amik gambar dari sini

gambar sleeping baby ni xder pape motip pon...
sbb dia chumel..aku nk letak kat sini...
bayangkan aku yg dah nak jangkau 30-an ni posing camtuh...teetttt....

haa...tetiba nak ajak main teka-tekuk...

ni gambar diambil di terminal pekeliling sebelum berangkat balik ke jengka menggunakan hp cap motorola tanggal 21-10-2006
agak2 korang...time ni umor aku baper??ngeh3...
ngengada nak main teki tekuk plak...:p tettt....


PROMOSI TUNGKU MODEN...meh klik SINI or gambar bawah...


20 budak comey:

mE said...

tingkatan 4??
hehehe..memang fail bab teke umo nih..

sHi Ma said...

hehehe, shima mmg suka panggil org2 adik, sbb tak nk lah nnti bila panggil akak, dia org fikir shima perasan muda... huhuhu... (dengan saiz yg comel nie mmg kena lah panggil org2 adik..)

Kancilbiru said...

weh ko kecik jer kan..sebab tu org panggil kakak..ekeke..takpa yang penting org kecik ni awet muda..

PUANSTOBERI said...

umo 23 kut time tu. hihi :)

EiJa ZaQuaN said...

heheh..msti nurse yg panggil eT tu kakak..baru masuk keje..iye la skrg ni nurse/doktor pun mmg byk yg muda2..

umur eT 22 thn kot..

eima said...

23-24 tahun kot...

noor said...

et u look so young hihihi
emmmm 21 kot

eMMe said...

atie muda dari saya kan...tgk kecik orgnye, manisss...

Fieza79 said...

biasa la tu kdg org yg panggil kita dgn panggilan yg tk sesuai dgn umur org tu pn..maybe dia rasa dia lg muda kot...heheee

NM02 said...

haah... baper ek umur kamuk?

ardinihumaira said...

cer teka berapa cer teka... hehe dni lak suh orang teka. lariksssss

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

kakak ok lg yang..ni ada org pggil makcik!
wattttt makcik??..ello 30 pun x masuk lg..baru 20an ahahaha
tapi ku redhooo je la walaupun terpaksa di situ ngeee ;p

Huda said...

hehehhe..selalu terkena..padahal kita ni muda belia lg dr dia :) xpela..tanda respect dia kut :) lg sedap kalau dia panggil puan kan :)

~izan~ said...

ni mesti time degree kt shah alam ni,ke time ko main masak2 lg ni hehe...

ko nmpk muda la et even dah nak masuk 30 tahun dpn hehe...meroyan gak aku dgr 30 tu sbb aku pun sama hukhukhuk

|| NaFiRaa || said...

24 tahun kot.. muehehehe

A.s.t.i.n.a said...

22!!

Myra Jay said...

Nak teka la umo eT..
Rasanya 21-22tahun kot..hehee

Mrs. Asida said...

hehe den tahu sgt.. time degree.. hehe

btw tahniah.. :)

http://niniezane2009.blogspot.com/2011/03/pemenang-contest-lucky-giveaway-by.html

Arol Mubin said...

Memang betul dah akhir zaman kot. Masa sangat pantas berlalu! Okay, Arol nak teka umur kak ET. Lepasan SPM, 18 tahun. ;D

eT said...

mE :
tingkatan 4 = 16tahun kan??
muda amat tuh..huhu

sHi Ma :
hehe..terbalik plak...
eT suka panggil org kakak..:p

Kancilbiru :
tu la kelebihan org kecik cam ai...hehe

PUANSTOBERI :
ala...kurang setahun la kak...hehe

EiJa ZaQuaN :
ish...nurse tu yg rasa cam dah tua dari eT..huhu
nk jugak perasan muda..:p
tang umo tu muda 2 thn tuh..huhu

eima :
23 nak masuk 24 eh...hehe..boleh la.. :p

noor :
mmg so young la kalo 21...huhu

eMMe :
haa...rasanyer akak lg tua kot..tettt..:p

Fieza79 :
hehe...sama2 perasan muda kan...

NM02 :
hehe...yer akak...teka2..:p

ardinihumaira :
larik kang jatuh baru tau...

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ :
setakat ni xder lg org panggil makcik..ngeh3

Huda :
huda kene pakai krim anti-penuaan la tuh..:p

~izan~ :
ahhaha..ni dah abes degree la izan...
kite abes blaja pon dah dis2005 kan3...
jgn meroyan lebih2...yg pntg menten muda...hehe

|| NaFiRaa || :
hehe...betui la..mana tau nih...:p

A.s.t.i.n.a :
22...tambah lg 2...

Myra Jay :
salah la..teettt...berdiri atas kusi skang...

Mrs. Asida :
salah jugak asid...
ko pon kene diri atas kusi..;p

Arol Mubin :
mudanyer 18 tahun...tp xper..
dimaafkan sbb akak mmg nmpk muda cam dak sekolah sampai skang..ngeh3...