Wednesday, March 30, 2011

Graf Bulan ni Sangat Teruk


kalah org wat marketing kan...siap graf bagai..huhu
sungguh2 nih...bulan ni graf keje aku sangat teruk...
ni sume sbb aku byk amik mc wehhh...
xtau la pregnant kali ke-2 ni xsemudah kali pertama dulu...
ada jek masalah aku...tp bukan aku nak mengeluh pasal kesukaran mengandung kali nih...
yer la...lain orang lain ragam dia kan...lain problem...
bila aku tgk punch card aku tuh...rasa cam teruknyer aku bulan nih...sangat teruk...
so..aku decide aku nk mula amik cuti bertenang jek skang nih...
korang nak carik aku rajin2 la google talk ker...ym ker...email ker...fb ker...twitter ker...
masih byk medium untuk kiter berinteraksi...huhuhu

utk kawan2 opis...jaga diri korang yer...
sape yg terpaksa amik alih keje aku tuh..sori la..mintak gaji lebih sket kat bendahari..hehe
lama aku nk cuti kali nih...
InsyaAllah 3 bulan...:p


PROMOSI TUNGKU MODEN...meh klik SINI...
Sejukkan Badan dan Kurangkan Migrain dengan Bantal Sejuk

8 budak comey:

~izan~ said...

dugaan ibu2..sabar2 ye..baby nak manja2 tu hehe..semoga ko slmt semua..slmt bercuti gaks...

lydzar said...

samala, dh masuk 36 minggu aritu..mmg byk MC dan EL..hubby kata, takpa.. orang paham problem org peknen ni..bukan buat2 kan..

Gieyana said...

nanti sure graf tue menaik bila after bersalin..:D

eT said...

izan:
tu la...dugaan...nk manja2 dari dlm perut sampai keluar pon manja2 lg kn...

lydzar:
harap2 mereka faham...huhu

gieyana:
doakan graf tu naik...ngeh3...

PUANSTOBERI said...

3 bulan?? Wah..bes tu..salamat berehat2 yer ... :)

iera said...

betul tu kak et,setiap org msti ade masalah masing2..takde yang sma.so,rehat n tenangkan je diri kat rmh k.baby nk ibu die rehat la tu..hihihi

eT said...

puanstoberi:
mmg best kan...

iera:
thanx iera...keje rajin2 tau...:p

Sarah Syazwani said...

semoga selamat bersalinnn