Wednesday, March 9, 2011

Tungku Moden


Produk ini merupakan inovasi terbaru tungku yang satu ketika dahulu bersifat tradisional kini di perbaharui untuk kemudahan anda, ia sangat baik untuk kesihatan anda sekeluarga.

Diperbuat daripada bahan anti-kuman yang mengandungi
cecair, tungku moden ini bersih dan mempunyai unsur perubatan yang tersendiri.

Fungsi :
1. Mengelakkan artritis.
2. Baik untuk pesakit strok.
3. Mengurangkan sakit servikal vertebra.
4. Mengurangkan sakit kepala, sakit gigi
5. Melegakan sakit leher, bahu dan belakang badan.
6. Melegakan masalah sengugut (period pain)
7. Membantu mengurangkan berat badan.
8. Mengurangkan masalah lenguh-lenguh lutut dan sakit pinggang
9. Mengurangkan masalah perut kembung.
10. Melegakan bahagian tulang patah

Ciri-ciri:
Cecair merupakan air garam bukit dan gel, mudah di bawa ke mana-mana.
Berat = 1.7kg++ setiap satu

Siapa yang sesuai memakainya?

* orang dewasa 12 tahun dan ke atas.
* wanita yang baru lepas bersalin dan menghadapi senggugut.
* Menghadapi masalah lenguh badan dan angin.
* Juga untuk lelaki sesuai untuk seluruh badan kecuali bahagian kemaluan.

Cara-cara penggunaan:

Caj tungku selama 5 hingga 8 minit dan lampu khas akan terpadam secara automatik. Bantal akan menjadi panas sehingga 70 - 80 darjah celcius dan ia akan bertahan di antara 2 - 3 jam.

Sungguh Mudah...dan menyegarkan badan...!!

Harga: RM30 (Tidak termasuk pos)

email: et.bak82@gmail.com / sms @0193416067


TUNGKU MODEN / BANTAL PANAS || SET TILAM SEJUK || MANDIAN HERBA / MANDIAN AURA || TUNGKU BAYI || SET BERSALIN SALINDAH || BUGSLOCK - PENGHALAU NYAMUK

24 budak comey:

A.s.t.i.n.a said...

dulu memang ade masalah senggugut tapi sekarang tiap kali piyed kena migren pula..

ardinihumaira said...

teringin nak beli tungku moden ni juga :)

~izan~ said...

wah,ko bisnes tunku plak yer..hehe.tunku aku pun dah rosak hehe.bley la beli kt ko hehehe

Fieza79 said...

dh senang ada tungku mcm ni kan..ytah takut2 dgn tungku besi yg panas gilerr tu..silap2 leh melecur perut dibuat nya...yg ni nmpk lbh selamat dn praktikal kan...

lydzar said...

penah beli dulu, masa tu mahal lagi rm70 harga dia..selesa sgt bila letak belakang pinggang and tapak kaki.

skg ni wayar dia pulak hilang. ada jual wayar je tak hehe

miezaniera said...

wah bagus2...takyah nk susahkan mak panaskan tungku pagi2..hehehe

rATu kEBaYA said...

senang ye.. charge je kan

NM02 said...

haah... kalu sakit perut sebab segugut pun, elok gunakan ini

ummidaddy said...

eh et..murah plak..akak ade nk bli gak..tp x smpai2..akak nk bli kt et lar...
pos kt opis akak yer..tq

eT said...

Astina:
period pain pon leh magrain yer.
Angin kot yer.

ardinihumaira:
kalo teringin juz inform me. :)

izan:
boleh..no hal punya.aku pon suka kawan2 support.hehe
baru belajar nak biz nih.

eT said...

Fieza79:
ini pon panas kalo kite terus letak kt badan.kene lapik jugak kalo sape2 xtahan panas. :)

lydzar:
alamak.wayar saje xder la.dia mai pakej.hehe

miezaniera:
haha.pastu letak tungku bawah tilam sampai sejuk.pastu mak bising gas dia abes.:p

eT said...

Ratu kebaya:
a'ah..cas xsampai 5min pon dah leh guna

NM02:
btol tuh.org laki pon leh guna. :)

ummidaddy:
kalo akak nak xyah la et susah2 pos.
Et terus jek p anto kt opis akak.ok x?
Akak nk bila?

✿ etiey erywan ✿ said...

hmm best juga gun atungku ni. i pernah gak gun amasa dalm pantang... salam kenal et.. nama lebih kurang je.. hehhe..

|| NaFiRaa || said...

hehehe.. dah beli dah.. baru jek beli..

zulkbo said...

salam perkenalan..
tunggu ni mak saya ada beli dengan orang vietnam yang datang menjaja di kampung dengan harga RM 150..Bila saya jumpa di KL hannya sekitar bawah RM50 kesian mak kena tipu..

chugie said...

saya pun ada satu! senang dan mudah nak di gunakan.

fahrin ahmad said...

pasni takyah la mak gua gi bakar batu yg berat tu kat dapur gas haha

Myra Jay said...

Wahh! murah giler.. Promosi sampai bila eT??:)

eT said...

✿ etiey erywan ✿ :
hehe..sama yer nama..salam kenal jugak...

|| NaFiRaa || :
hehee..dah test pakai ker??best x?

zulkbo :
ye ker??org camni mmg suka ambil kesempatan kt org tua kan...

eT said...

chugie :
senang kan...

fahrin ahmad :
a'ah..teringat time pantang dulu mak bising gas dia abes bakar tungku..hehe

Myra Jay :
MJ..InsyaAllah kalo xder pape masalah promosi dilanjutkan sampai 31mac nih... :)

EiJa ZaQuaN said...

yup mmg betol elok tungku moden ni..
eija dh beli masa mula2 tunku moden ni kuar..
mahal pulak tu masa eija beli RM80..
tunku eija tu pun dh guna hampir 3 tahun n dh nak kempis pun..
tp alhamdullillah..baru2 ni menang contest..dpt hadiah tunku moden..hehehe..:)

Lurvepu3 said...

sis,
still available lagi ker nak order?
Harga + Penghantaran Berapa yup?

Email saya : lurvepu3@gmail.com

Thanks sis

faizal chery said...

nak order ni... boleh tak bagi no akaun .. email pada saya di faizal@cheryalado.com

Azie Zin said...

salam..ada x lagi tungku moden ni...
email kat saya kurukaca@yahoo.com

Ingat nak guna utk berpantang dalam bulan Nov ni...