Sunday, March 6, 2011

Pra-shopping

salam hujung minggu semua...
ari ni ikram keje...maklum la...yb2 sume nk masuk bersidang sok...huhu
so...aku kt umah je la ngan dak kecik ari nih...

ni nk cite aku baru masuk fasa pra shopping ni ha...
blom abes lagi barang2nyer...
ni pon beli kt tesco jek time nk beli barang dapur...alang2 beli la sket..
ni ngah tunggu barut dari kampung...barut ni turun temurun...
kakak baru pas guna utk anak dia...dah masuk 6 bulan pon nur ain sofea tuh...sungguh bambam...kuat makan tuh...hehe

dlm gambar atas tu...barang aku maternity pad tu jek...yg lain sume baby punya...
baju pon beli 3pasang jek...
yg pasti xbeli kaler kuning....nnti riso pantulan cahaya kuning baju tuh ngan baby...xpasal2 nurse kata demam kunning plak...

haa...smlm smpt p warehouse sale kt my dear...
nnti aku update pasal tu yer... :)
nk cek list jap ni...apa lg yg xcukup...huhuhu

7 budak comey:

sya said...

hah, sama la kita...
baru pra shopping...
tak habis cari barang lagi nih...
ni pun beli yang penting je dulu takut2 terkeluar awal... :P

ZzamzZ said...

oooo padan la ptg smlm ponteng kelas yee..hehe kantoi..ckp kt prof..

Fieza79 said...

syyy..soping2 brg2 baby best je kan...tingat satu tika dulu..mula la berangan nk baby lg..tp asik tk jln je plan tu huhuu

A.s.t.i.n.a said...

sementara masih mampu nak menshopping tu silelah k.. pampez newborn dah der?

k.mus said...

akak pun same... akan pakai barut baby turun temurun dr kakak. x yah membazir kan =)

lydzar said...

haah la..barut lama HMs Sr tak carik lagi..ish ish ishhhh!! terlupa plak part barut baby ni

ardinihumaira said...

conotnya copim.. bilalah dni nak merasa copim barang baby :D