Monday, March 14, 2011

Blog ada iklan Innity??

salam petang senin...:) dah petang pon...huhu
ni nak cite ngan korang...kepoh2 sket apa salah kan...suatu masa dulu...3bulan yg lepas...
kan ada kes status aku dari geli2 ke ordinary kan...
kata en.nuff sbb ada iklan innity dalam blog nih...
ada kat en3 kisah-status-geli2-nuffnang-aku-ditarik

setahu aku ni...blog aku ni bukan la femes sangat pon...UV per day pon dalam 100++ jek weekdays...weekend mmg nan ado la nak sampai 100 tu...
tu yg kalo sesapa ada iklan innity tu maknanyer blog dia mmg tinggi UV kan...

bila aku view blog ni dari desktop...netbook...laptop...mmg xnmpk iklan innity ni pon...
tp bila buka dari phone tab aku tuh... mmg kuar iklan tuh...
hairan bin pelik bin ajaib kan...
xper la...lantak ko la nk kuar pon..tp cam menyemak la plak...
org nak baca blog (apa kes baca blog sendiri nih???hehe) dah xnampak tulisan...

Align Centertengok la tuh...bukan ke dia telah menyemakkan skrin cinonet aku tuh...
sape nk tolong jawab nih??


PROMOSI TUNGKU MODEN...meh klik SINI or gambar bawah...


5 budak comey:

ain said...

yelah, kenkadang iklan ni menyemakkan plak.adehhh

zulkbo said...

salam..
ermmm..iklan Innity bukan calang2 blog boleh letak kan..syarat utama paling kurang 600 pageviews perday unik visitor..agaknya tu yang tak keluar..entahlah?saya masih setia dengan nuffnang.

Kimi Rekonen said...

maybe ada terpaste code innity kat mana2 kot

Myra Jay said...

Bila iklan tu dok camtu memang akan ganggu sidebar kita kan..

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

hi et..
datang blogwalking kat sini.. =)

pssttt..nnt turun ganu jumpa pinky ye..kita layan air buah gelas besar k..

eppy blogging dear =)