Thursday, March 3, 2011

Selamat Tinggal Mambang Hijau...

dah tengahari rupenyer...padan la rasa lapar kan...
nak cite pasal mambang kesayangan en.ikram ni akan bertukar milik plak...
dia dah wat iklan kt mudah.my tu dan xsampai beberapa hari dah ada orang nk beli...
kenapa dia nak jual??tu kene la tanya tuan punyer badan...huhu

aku plak baru beberapa kali jek ada can naik mambang ijau nih...
first time aku naik nk ke hospital serdang check perut dalam bulan 7 kot...
time tu xder isi baby lagik lagi...hehehe
bulan 7 tu jugak la baru baby ada...
dan sejak itu aku xder la berani sangat naik moto ni kan...
org kata berjaga2...tp kadang2 naik jugak.. :p

ni la rupe mambang ijau tuh...
xsampai setahun pon dok ngan kami...
sok aku nk menonggek gak atas moto ni...xkira...sbb sok or senin tuan baru dia nk amik dah...
xmenyabor2 tu...hehe
powut besau pon leh kan menonggek atas mambang ni??hehe

pasni en.ikram nak carik moto lain plak...

korang percaya x kalo mambang ijau tu akan bertukar pada EX5 ni ha???hehe
tunggu je la kemunculan moto baru ikram nnti...
aku xkisah apa dia nk beli..bukan aku yg nk bayar or bawak kan...
aku menumpang jek...hehehe


sementara xder mambang baru tu nnti...
ayahnyer pinjam 'mambang' dania je la yer p keje...hehe


11 budak comey:

Aleyn said...

Motor Hubby I pun dah pass kat Kakak Ipar...sayang gak ...ye lah motor time kitorang bercintan2 dulu...tapi seb baik pass kat kakak...atleast balik kaampung bleh round satu kampung ngan motor nostalgia tu..hehe

Ps : Cam biasa, I dah klik u nyer Nuff, jom klik2 kay

ain said...

alamak.. abeh ler patah 'mambang' dania punye.. hu3

wahida said...

kalau iklan kat mudah mmg cepat ada pembeli...

nabilah_2908 said...

hehehe...cantik juga mambang dania tu...hehhee...tp tk boleh bawa laju2 la kn..? ;)


jom ke APA KATA HATI pulak,
FOLLOWERS APA KATA HATI

~izan~ said...

tata mambang hehe...

ikram minat motor2 ni,klau pyus,aku rasa naik motor pun dh xingat mcm mana hehehe

EiJa ZaQuaN said...

hahaha..lawak la..ayahnyer pinjam mambang dania..x padan dgn helmetnya..

ok la tu lepas ni dpt mambang baru pulak..

Myra Jay said...

Akak bawak mambang tu ke?? Wow!!hehee..
Apa yg penting skg nie akak jaga kesihatan k :)

army4war said...

sian dania.. ikram pakai motor dia.. dia nk naik ape.. kejam kejam kejam!!

eT said...

Aleyn :
moto kenangan la tu yer...
syg tu jual...hehe

ain :
hehe..xper..patah...kite minta ganti...

wahida :
a'ah kan...jual org pon ada kot..huhu

nabilah_2908 :
haha..mambang dania mmg class..:p

eT said...

~izan~ :
hehe..tu la..xpenah nmpk pyus bawak moto..

EiJa ZaQuaN :
style mesti ada...
mambang kecik leh lg naik..helmet kecik xleh masuk plak kang..hehe

Myra Jay :
huhu...xder la akak bawak mambang tuh..nk pegang pon xlarat...:p

army4war :
kejam kan...ish..ish...

miezaniera said...

ok la tu mambang dania pn comel gak..jimat..tkyah isi myk hehe