Thursday, March 17, 2011

Birthday Party @ Restoran Upin Ipin


last week kitorang p birthday party fahim mukhriz (anak abg ipar) yang diadakan di restoran upin ipin kt seksyen 13, shah alam...

Align Centerni pose dania b4 p ke restoran upin ipin...
sonok nk p jumpa abg fahim ngan kakak juni...

ni gambar dalam restoran tuh...time ni mascot upin ipin xsampai lagi...
gambar besday boy xamik...sbb xmo kaco agenda org...hehe
tp ada ikram amik videonyer....

aku selaku pemerhati yg mana dah pacak montot kt kusi xgerak2 dah... :p

ikram xlepas peluang amik gambar ngan mascot...
aku malas nk bangun dah amik gambar...
lagipun si kecik tu takut benor dengan mascot upin ipin...mau xtakut...besaq weh mascot tuh...
tgk tu ngan ikram pon dia lg besaq....hehe

dak kecik takut ngan mascot upin ipin...
siap menjerit bila mascot tu datang dekat...sume org tengok dia jerit...kuat giler...
dia punya takut tu sampai menggigil badan aku pegang...
riso jek demam...tp Alhamdulillah la...xder la sampai demam..hehe

mascot ipin lagik...
aku malas nk p amik gambar ngan mascot....amik gambar org pon jadik la..hehe

ni jek dania dapat mascot bg...biskut oreo bersalut coklat...tu pon xmo amik sbb takut...
sape berani dapat macam2 hadiah...t-shirt...buku...alat tulis...pencil box...macam2 la...
siap ada sesi soal jawab lagik...meriah tu...
xlama pon mascot tu dok situ...ada dalam sejam kot....
bila mascot upin ipin dah xder...dah balik...baru la si kecik tu berani bersuara...sabar je la...

14 budak comey:

eima said...

wahh harus bw fahim ..mesti die xcited ...

e.l.i.s.s.m.i.e said...

nuha mesti teruja ni kalo dpt tengok maskot upin kegemaran dia :)

sHi Ma said...

wah bestnya, nnti nk bawa my niece lah ke sana.. :)

~izan~ said...

budak motak dua org ni mmg pujaan ramai hehe

me suya said...

happy nyer.. dahla dpt jumpa upin ipin

|| NaFiRaa || said...

alahai.. siannye dia.. takut ipin besar sgt yer.. slalu tengok yg kecik2 molek jek kat tv..

eT said...

eima :
budak2 mesti suka tu...

e.l.i.s.s.m.i.e :
nuha peminat pipin yer...

sHi Ma :
boleh2...tp kene order dulu..hehe

~izan~ :
hehe..bese la izan...
sok xtau la kalo pesaing dia leh naik kan...

me suya :
upin ipin round 1 kedai tu salam sume org...hehe

|| NaFiRaa || :
tu la pasal..besau sangat upin ipin tuh...gerunnn...

erienz said...

bestnye....bilalah dapat gi sini...jumpa maskot upin ipin...

EiJa ZaQuaN said...

mmg besaq betul maskot upin ipin tu ye..patutla dania takut..

dulu masa zaquan umur 2 thn ke bwh..dia mmg jenis takut dgn maskot..igt lagi dulu dia takut dgn iron man..bdk2 lain sibuk nak bergmbr..dia sorang jerk yg takut..
tp skrg ni dia dh ok dh..agaknye msti dia suka kalau dpt jupe upin ipin ni..hehe..:)

Myra Jay said...

Upin Ipin bila dah beso terus tak comey... TAPIIII!!! Kiut..hehee

Mrs. Asida said...

bestnya.. anak n ibu tak bergambo, ayah pun jadilah.. :)

Arol Mubin said...

Masa kecik-kecik dulu pun, Arol takut dengan maskot-maskot nie. Lagi 1, badut. Rasa nak menangis bila jumpa! Haha. ;D

eT said...

erienz :
maskot ni kene sewa...huhu

EiJa ZaQuaN :
tu la...nk kene tunggu besar sket baru berani kot...

Myra Jay :
bukan kata xcomel..gerun...huhu

Mrs. Asida :
hehe..ayah wakil kire ok la tuh...:p

Arol Mubin :
a'ah....badut pon salah satu entiti yg digeruni kanak2...ngeee

ummu said...

salam.saya dah pei restoran sini.anak2 memang terujua.boleh saya tahu berapa harga utk sewa maskot upin ni ya?