Tuesday, March 22, 2011

Segenggam Obat

korang pernah dpat ubat yg sama dlm 1 masa byk cegini??
huhu...teruja ai yg mmg dah 'suka' sangat makan ubat nih...
meriah gila babas ubat untuk santapan mata...hehe
tgk..last2 jd santapan mata gak...bukan santapan tekak...ngeeee
sape suka mkn ubat angkat tangann...huhu
mmg ada org suka mkn ubat..xcam aku nih..:p


PROMOSI TUNGKU MODEN...meh klik SINI or gambar bawah...

5 budak comey:

~izan~ said...

byk tu huhu...tp ayah aku pernah dpt satu baldi kecik ubat(sbb dia letak ubat dia dlm tu hehe),ye la,ada mcm2 penyakit kan...

mkn jgn tak mkn tau.

eT said...

hehe..aku tukang kumpul ubat jek izan..:p

miezaniera said...

tk suke makan ubat..ubat cair nak la hehehe

Myra Jay said...

MJ mhanya makan ubat kalau terpaksa.. ;)
kalau tak, ubat ut hanya tengok je.. ;)

Farihan said...

aku last week baru dpt stock ubat tuk 6 bulan, lebih kurangg mcm ko gak tambah lagik 20 kut heheheeheh