Monday, March 28, 2011

PingBox Pulak


dari entry Tutorial Letak YM Status kat Blog ...
aku disapa oleh APA KATA HATI dan bgtau cara mudah lagi untuk berhubung ngan visitor yg mai kat blog kita...

kalo korang p jengah blog APA KATA HATI ni macam2 tips n ilmu yang dia share...bagus kan...
kalo korang join fan page facebook dia plak...tiap kali korang post entry..akan post jugak kt fb fanpage dia...
kalo nk try leh p jengah APA KATA HATI

aku pon try la buat ping pong pingbox ni ha...hehehe
baru tau kewujudan pingbox ni..:p

ni pingbox aku baru create...
profile gambar dania time 5 bulan...masih tembam bam bam...xmacam skang nih...

kalo korang nk try jugak..leh tgk kat entry SINI cite pasal pingbox ni...



Sejukkan Badan dan Kurangkan Migrain dengan Bantal Sejuk

6 budak comey:

YUL said...

tak pernah guna la. best kew?

EiJa ZaQuaN said...

eija mmg jenis jarang sgt online YM..so mmg kureng chatting la kiranya..

Fieza79 said...

skrg ni dh jrg guna YM...
guna utk hal2 yg btul2 penting je...

nabilah_2908 said...

yeay..menjadi dah yer.. :)

utk peniaga on9...mmg bagus pingbox ni.. :)

jom ke APA KATA HATI pulak ;
IKAN SEBELAH

ardinihumaira said...

lama dah dni tak on YM.. rimdu lak ngan YM ;)

eT said...

Yul:
try dulu baru tau.hehe.

Eija:
eT on9 bila teringat.hehe.

Fieza79:
ari tu ym gelong kt opis.ni baru on balik kt phone jek.huhu.

Nabilah:
tp cam xok jek tuh.ym on benarnyer.tp dia tulis offline.xsempat nk godek lg.huhu.

Ardinihumaira:
rindu2rinduan jd kenangan.ngeh3.