Tuesday, March 1, 2011

Marble Cheese Brownies

gara2 dari en3 izan kat sini...
ari ni aku dapat sebekas marble cheese brownies nih...hehehe

izan ni punya la riso brownies dia xsampai kat aku kan...
maklum la dari kuantan ke shah alam...mana tau tercicir ngah jalan ke kan...
izan pos semalam...Alhamdulillah dlm kol 10am++ tadi dah sampai kat tangan aku...

izan soh aku track parcel dia anto..aku pon 1st time baru nk belajar track2 ni ha..hehe
pepagi hari aku xturun bf pon sbb xlarat nk turun ke cafe...
dlm kol 10am td baby dalam powut dah wat senamrobik ajak makan...
xmenahan2 kan...aku pon hangkut la duit nk turun makan...
sekali perasan ada parcel kt kaunter lobi opis..hehe

tgk2 nama ai la kat situ...

mak aii..besau tuh parcel nih...
terus membatalkan niat nk turun makan...hehe
terbayang2 dah brownies izan dalam sampul tuh..

tp..bungkusan ni dah terkoyak sket kat ujung tuh...
xtau la sape yg punya angkara...huhu

ni la barang2 izan hantar....
bobob + FM bege + Marble Cheese Brownies nyum3... :)
bobob kot yg gigit sampul tu sampai terkoyak...huhu
bobob utk dania...dania mmg suka bobob..huhu

senget plak gambar nih...
Marble Cheese Brownies tu aku leh makan...tp bege tu xleh makan la plak...
bege ni dari johor kot izan eh...tq2.. :)

bila nk makan tetiba perasan bekas tupperware ni dah pecah sket...
ganeh btol diorang ni bawak barang...
ni mesti speed dari kuantan ke sini sampai terpenyek2...huhu
tp...Marble Cheese Brownies ni aku still leh makan lagik...nyum3...

dah jamu 1 opis makan...sume kata sedap...
ada yg mintak resepi...
mintak ngan tokey la yer.. :)

to izan...thanx sesangat bersusah payah buatkan aku makan2 nih...
suka sangat...
kalo xcukup aku drift p kuantan...haha...aku ker??? :p

22 budak comey:

cikmOt said...

sampai ati izan...tak anto pun kak akak...sob sob...

ZzamzZ said...

dap..dap..dpt gak merasa skl kek ko ni izan..keke..ble nk anto kt aku plak.. ;D

ardinihumaira said...

tomeinyeee spanbob :D

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis said...

tomey sponge tu...kalo pos barang memang camtu jadiknya diorang ni pos tak pikir tanggungjawab lansung main campak je....

EiJa ZaQuaN said...

wow cheese brownies..namanya pun dh terbyg sedap..makan lagi la sedap kan..

ermm..itula risiko nya pulak hntar by pos ni..xpela sib baik bekas jerk yg pecah sikit..kalau smpai tinggal bekas jerk..cheese brownies nya hilang..lagi kempunan..huhu

Mummy Nana Gorge said...

menyelerakan... yummyy~

eT said...

cikmOt :
akak kene pegnen dulu...baru izan anto..
tetiba jawabkan utk izan plak..ngeh3...

ZzamzZ :
haha..jiran tetangga kang xbg rasa xnak ngaku jiran plak..:p

ardinihumaira :
hehe...tomei kan.. :)

eT said...

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis :
tu la..tu dan tulis mudah pecah..kalo xtulis lagi la..berderai kot...

EiJa ZaQuaN :
haha..tang hilang yg xtahan tuh..
mmg kempunan sungguh...:p

Mummy Nana Gorge :
nyum3... :)

NM02 said...

terliuq tgk kat blog izan. mcm nak order je ni jugak. huh

mungelily said...

auww siap ader bobob lg..
memang sedap kek tuh..:)

Heidi Shafiq said...

meleleh air liur tgk kek tu.. :)

Mrs. Asida said...

Bekas aku dpt okay.. cuma isi dalamnya terpenyek2.. sian dia trgolek sini sana, jauh tuh dari Kuantan ke Shah Alam, tp.. still sedap.. thanks to i2an.. :)

Eel said...

alamak, kesilapan pula blogwalk time lapar ni~~ huu~

eT said...

NM02 :
hehe...try la order kot dia nk amik kan....

mungelily :
hehe...bobob mmg dania sgt suka...:)

Heidi Shafiq :
lap2...heehe

Mrs. Asida :
janji leh makan kan sid...

Eel:
muahaha...

Sarah Syazwani said...

mencikkk..aku x merasa lg

rATu kEBaYA said...

sedap kan.. hari tu ikut resepi izan pun rasa mmg sedap.. tapi tak taulah sama ke tidak..

Zaidah said...

MUNGKIN ADE YANG NAK CUBA RASA KOT KUIH TU...TU YANG TERKOYAK TU...MINTAK SKIT BLEH TAK

AkmaFaizal said...

wah cam sedap jek..best3..meh join contest ni. jadikan saya referral anda yer...

http://www.akmarwati.com/2011/03/nama-baru-lucu-menarik.html

Myra Jay said...

Sedapnyer nampak marble cheese..
Comey la kartun sponge bob tu :)
FM pun unik :)

~izan~ said...

terlambat tgk entry ni sbb internet aku down hukhuk. habis koyak2 ek parcel tu.lenkali kena bungkus dgn tikar getah,tebal sket hehe.

harap ko sudi la terima benda2 tak seberapa tu.aku rasa tak sampai hati bila ada member yg mcm ala2 mengidam ckp nk mkn ape2.kalau aku bley buat,aku bg je...

to cik mot : nnt ngidam,meh bgtahu hehe

to zamz : akhirnya,dpt gak ko rasa kan..hehe

to sarah : ari tu aku tnya,ko kata takot smpai lmbt brownies tu hehe

pjg komen aku,siap nempel2 nama kwn2 lain haha..adios!~

YUL said...

baik nya izan tu. siap pos lg tu. peh.

army4war said...

ha ah dap.. aku makan sesudu.. pas tu letak balik.. tanpa disedari tangan aku otomatik ceduk lg sesudu... huh!~