Thursday, March 10, 2011

Drama Kemboja Putih TV3

aku layan citer ni start episod 2 ari selasa bebaru nih...
maklum la aku mc 2 hari..dok umah jek...
kol 430pm baru layan tv3 nengok citer kemboja putih nih...

skang ni dah xder ulangan kat tv9 start pada kontroversi citer delima sakti tu kan...
kt tv9 pon citer dia mariam kot kalo xsilap...aku xlayan sgt citer tuh...cam boring jek rebut2 jantan apa kes kan...huhu

1st time tgk cite ni sgt la beremosi aku dgn si ezani tuh...
bawak watak manusia yg xder hati perut...huhu...xleh cite la plak..kang emosi lagi..:p
nampaknyer ari ni xdpt la layan cite nih...kerana aku bekerja...ngeeee

SINOPSIS DRAMA

Drama terbaru slot Legenda di TV3, Kemboja Putih, yang mula ditayangkan pada 7 Mac 2011, pukul 4.30 petang, tentunya membuatkan penonton teruja untuk menyaksikannya.

Menurut pengarahnya, Haris Fadzillah, Kemboja Putih merupakan sebuah drama seram yang unik kerana ia tidak membabitkan kewujudan hantu.

"Drama ini merupakan sumber inspirasi daripada filem Thailand, Nang Nak dan kisahnya sedikit sebanyak menyerupai filem tersebut di mana ia mengisahkan tentang seorang suami,

Amar (Fauzi Nawawi), yang telah membunuh isterinya, Kemboja (Eira Syazira) gara-gara salah faham mengenai anak yang dikandungkan Kemboja.

"Disebabkan Amar berasa serba salah, dia menganggap isterinya masih lagi wujud. Kemboja pula muncul dalam bayangan Amar kerana ingin membalas dendam terhadap orang yang telah menjatuhkan maruahnya.


Ezany, Eira dan Fauzi

Sumber : mStar


korang ada PROMOSI TUNGKU MODEN...meh klik SINI or gambar bawah...

9 budak comey:

A.s.t.i.n.a said...

masuk page ni kai mask.. tamo jangkit tuan umah... ade sehatkaaa?

saya sait ni.. kesian la..

A.s.t.i.n.a said...

*sakit

A.s.t.i.n.a said...

typo dimaafkn sbb sakit..

Anisa Hang Tuah said...

nis tak follow up cite ni :(

Anisa Hang Tuah said...

nis tak follow up cite ni :(

chugie said...

sy yg sedang berpantang ni memang layan cerita ni lah skang! best...

e.l.i.s.s.m.i.e said...

oh, tak pernah tengok pun :p

miezaniera said...

cane nk tgk kalo dia tk ulang..apakata et mc lagi pastu nnti cite kt kami yg tk mc nih hehehe..takut nk tgk nnti dia jadi hantu hehehe

Myra Jay said...

Alahai cam best jek citer nie, tingin nak tengok tp sayang plak takde ulangan.. yg tv3 nie pun awat buat kul 4.30 tak tau..hehee