Friday, March 4, 2011

Kejangggg!!!

kaki ni selalu kejang...yer la...dihujung2 dah ni kan...
dan sape la yg sudi urutkan kaki ku ini dengan ikhlas...sedih plak tetiba... :p
pagi2 cam bese aku kene menapak dari parking lot...
xder la jauh sangat parking tuh...juz panjat2 tangga sket...panjat2 bukit sket...tonggek2 sket (maklum la panjat bukit)
jalan pon dah kene pakai gear rendah..xleh laju dah...huhu

dan mula la mood cam ke laut sket ari nih...
smlm xdan nk bw...tgk la ari kalo dan ai bw umah korang yer....

7 budak comey:

cikmOt said...

aler siannya kat eT...
take good care ok...

EiJa ZaQuaN said...

dh nak dekat2 due ni..mmg terasa penat kan..

eija yg lagi 2 bulan ni pun kalau tersalah menggeliat bgn pagi..msti kejang kaki.

take care ok..:)

Ajenie said...

Ala..kesiannya. saya baru lepas melalui semua pengalaman tu. Saya byk minum susu (member suggest) mmg ok pas tu.Apapun jg diri k

A.s.t.i.n.a said...

jangan lah naik tangga salu sgt.. jaga juga tu dah berat..
sila makan yang best2..

|| NaFiRaa || said...

ai pon jadik peminum susu tegar.. sampai skrg x kena dh kejang betis tuh.. silalah jadik peminum susu tegar..kikiki

Oh! Azizah said...

salam ET, dah siap check in kat blog ni.... best nya ai OA (Oh Azizah) jadi follower yang ke 300....huhuhuhu

bunga_ros said...

cian akak.. sabar la yek kak.. Ros doakan semua nya slamat dan dipermudahkan.. Amin..