Friday, March 11, 2011

Nama Bayi Islam Lelaki dan Perempuan

assalamualaikum...
hi all...morning...dah jumaat kan...jap jek rasa...keje sekolah pon xsempat usik lagik..hehe

ni ada info pasal nama-nama mulia lelaki dan perempuan islam untuk bayi...
saje la nk share link nama baby dengan korang...
maklum la..selain beli buku kat internet pon dah banyak sumber yg kite leh dapat kan...
dalam aku dok carik2 nama baby yg nak kuar nih...terjumpa la 1 website nih...
banyak pilihan boleh wat rujukan...tinggal pilih jek nak yg mana...hehe


link dia sini : http://www.namaislam.ecom.my/


10 budak comey:

cikmOt said...

dah pilih dah...nngandung nya tah bila...ekekeke

A.s.t.i.n.a said...

Sudah ada pilihan namakah.?

mamaqari said...

thanks for sharing..nk try jgk la=)

lydzar said...

insya allah, nama baby HM dh finalise..tinggal nk announce masa dia keluar nnt jer :)

miezaniera said...

pilih jgn tk pilih..

ajumohit said...

wah gud info, aju tag maziati utk join GA ye

|| NaFiRaa || said...

ai pon terjah web tuh jugak.. mmg banyak pilihan nama.. sampai naik pening memilih~

EiJa ZaQuaN said...

hehehe..itula skrg ni senang..
cari kat internet jerk..
masa mula2 dulu..mmg smpai beli buku..

eija nama utk anak lelaki x pilih lagi..walaupun bole dikatakan selalu gak menelek nama-nama pilihan kat internet..asben tetap nak pangkal huruf MKZ..hehe

ardinihumaira said...

dni kenan dengan nama Irham Khawaridzmi :)

Imer imran said...

Salam
Terima kasih, btul, ada byk nama bleh pilih kat website tu

Panduan mendidik anak untuk pandai membaca sebelum tadika
http://www.ashadee.net/go/49821/imerimran