Monday, March 21, 2011

Shopping @ My Dear Warehouse


lama en3 ni perap dalam draft...
aku p warehouse sale my dear ni last last sunday...byk laki last dah tuh...hehehe
la ni pon dah abes salenyer...

juz beli beberapa barang jek kat sana...
kami sampai pon dah nk maghrib...
time dia nk tutup kedai dah..hehe...tp time ni org masih ada...tp xder la ramai sgt...
leh la pilih2 sambil tgk diorang berkemas nk tutup kedai...hehe

kat bawah ni hasil2 yang dapat diperolehi...:p

baby carrier...memula ingat nk letak baby kt car seat jek...
tp baby kat lembut sgt...xsesuai plak kan...
alang2 hangkut je la sambl tutup mata...huhu

car seat...ni beli utk masa depan...
dania mmg xdok dah dlm car seat...tp riso plak kang dia jeles ygk adik dok dlm carrier tu nnti...huhuhu
kali ni aku pilih kaler merah...terang u... :)

kipas yg leh clip tuh...apa nama ntah...
ni pon pasai tgk ramai org guna kan...jom kite try plak...

xlupe jugak set comfoter baby yg paling sempoi...
xpayah besau2...nnti letak atas tilam jek...hehehe

ingat nk beli katil baby...tp rasanyer dania xder la nk buli adik dia kot nnti...
so, kitorang decide tgk keadaan... :)


PROMOSI TUNGKU MODEN...meh klik SINI or gambar bawah...


5 budak comey:

|| NaFiRaa || said...

nak tahu harga car seat n carier tuh boleh x?? kikiki

EiJa ZaQuaN said...

wah byk gak membeli tu..

eija x beli pun car seat ni..selalunya eija jerk yg tukang pangku baby..iye la x pndai drive kereta pun..kalau eija ni jenis drive kereta mmg compom kena gak beli car seat ni kan..

cantik la corak kipas tu..
masa zaquan dulu eija pun beli gak kipas ni utk sangkut kat stroller baby..tp dulu beli xde corak2..skrg dh ada corak2 ek..

eT said...

nafiraa:
car seat tu eT beli harga rm172...
baby carrier tu plak rm110...
ok dah la tu kan...hehehe

ieja zaquan:
yg besar2 2 jek..
2 lg bese2 jek..hehe...
ada yg xder corak murah sket...yg corak ni pon dia kata cam tahan sket tu yg amik nih...hehe

~izan~ said...

aku pun kena beli satu lg car seat sbb dok berebut je.dulu adik tak nak dok dlm tu,skrg bila tgk kakak dok,dia nak jugak.bagus gak nnt aku ikat je dok diam2 dlm tu hehehe

eT said...

tu la..kang bererbut2 plak kan...
aku beli je la sesiap...