Monday, March 28, 2011

Set Tilam Sejuk || Kurangkan Panas Badan

ni ada set bantal sejuk sesuai untuk semua peringkat umur...
xkira kanak2, remaja, atau dewasa...sume leh guna...tp kene tengok saiz la kan...
xkan org dewasa nak baring atas tilam baby kot....huhu...

set tilam sejuk ni ada bantal ngan tilam....2 bende je la...bantal golek ker...cadar ker...hape ker...mmg xder la...huhu
yg gambar kat atas ni adalah set tilam sejuk untuk baby...
mmg sejuk tilam ngan bantal nih...dia lebih kurang cam cool fever tuh...
xpayah masuk peti ais...agak2 kalo korang perap lama dalam almari tu...
letak jek atas lantai/simen dia dah sejuk balik...
tp setakat ni aku dok guna mmg sejuk la...

kalo korang magrain pon leh try bantal nih...time sakit2 pale tu baring atas bantal nih...
rasa sejuk jek...dingin jek...aku try bantal baby tu jek dulu...hehe
tp saiz besar pon ada...

ni aksi dania berlakon tido...pejam xpejam matanyer...huhu
aritu badan dia mula panas...riso gak aku kalo dia demam ke apa...
jenuh la kalo demam time2 aku sarat nih...buatnyer dia memerap jenuh jugak aku...
memalam aku bg tido atas tilam nih...mana la tau leh kurang panas badannyer...
tp mmg soknyer badan dia kurang panas...Alhamdulillah...aku usaha jek yg terbaik untuk anak kan...
yg lain tu berserah pada Allah la jugak akhirnyer....

sampaikan aku kata tilam ni untuk baby nak kuar nanti...dia xmo bagi...
dia kata untuk kakak la...

bukan setakat dania nk tido atas bantal sejuk / tilam sejuk nih...bapaknyer pon nak tido atas tuh...berebut la 2 beranak tuh....huhuhu...

anyway kawan2 sume....kalo korang pon nak try guna bantal sejuk / tilam sejuk nih leh la contact aku...
email: et.bak82@gmail.com

kalo korang nak tengok fungsi/ciri2/keterangan pasal bantal sejuk / tilam sejuk nih leh klik kat SINI


PROMOSI TUNGKU MODEN...meh klik SINI or gambar bawah...

9 budak comey:

YUL said...

lena je tidur kan atas tilam tu, huhu

eT said...

Yul dah try ker?hehe

ardinihumaira said...

comelnye tilam dia :)

misz h0neyz said...

Aslmkm..
hYe!
j0m j0in GA h0neyz kat cni..
http://miszh0neyz.blogspot.com/2011/03/misz-h0neyz-1st-giveaway.html
;)

Mrs. Asida said...

pandainya dia berlakon, besar nanti belakon dlm awan dania tuh.. :)

sejuk ek bantal tuh?? nanti nak usha2 jap..

BLADE EDGE said...

Assalamualaikum...


saya just blogwalking kat sini. baru tahu pasal blog ni..

anyway kalau ada masa, silalah berkunjung ke blog saya.

happy blogging :-)


regards,
BLADE EDGE

eT said...

ardinihumaira :
comelkan...sejuk jek bila tido..

misz h0neyz :
waalaikumsalam honey...
InsyaAllah nnti join GA honey k...:)

Mrs. Asida :
turun ayahnyer la nih...hehehe

BLADE EDGE :
thanx singga sini...
salam kenal... :)

Sarah Syazwani said...

aku dh lama cr tilam ni..bape harganyer

cheq suDu said...

Ade lg x jual??